A Call of Duty miatt dobta barátja a mexikói időjóst Yanet Garcíát

Yanet Garcia Call of Duty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összesen hat millió hűséges csodálója van Yanet Garcíának, a szexi időjósnak, akit állítólag azért dobott barátja, hogy jobban tudjon fókuszálni a Call of Dutyra, és előrébb tudjon lépni karrierjében.

Nos, Yanetet minden bizonnyal kevesen hagyták volna el emiatt, ugyanis olyan idomokkal rendelkezik, amikkel nem sokan. Elképesztően kerek feneke van, lapos hasa, gyönyörű, hosszú haja. A lányt most a mexikói Maximnak fotózták, amiről már ki is került egy kis werkfilm.

Katona Renáta Mazsi felvette Berki Krisztián nevét az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-katona-renata-mazsi-felvette-berki-krisztian-nevetaz-instagramon.htmlA Ripost kiszúrta, hogy Berki Krisztián szerelme, Katona Renáta megváltoztatta Instagram nevét @mazsirenata-ról @berkimazsira. Ez vajon azt jelenti amire gondolunk? TV + SztárokOrigoMalek Andrea újra Magyarországon: 20 év után tért hazahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-malek-andrea-enekesno-ujra-magyarorszagon-20-ev-utan-tert-haza.htmlA Fem3 vendége volt Malek Andrea, aki 20 év után költözött haza Magyarországra. Az énekesnő elmondta, jelenleg pedig egy új albumon dolgoznak. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huBeperli az RTL Klub Ubrankovics Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180724-beperli-az-rtl-klub-urbanovics-juliat-a-tanar-menesztett-szereplojet.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbított szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznő arról beszélt, hogy megtörték a karrierjét, később pedig így fogalmazott: "ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged". Az ügyben az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter is megszólalt, és azóta az is kiderült, a csatorna beperli Ubranovicsot. TV + Sztárok--Elbúcsúzott az RTL Klubtól Aureliohttp://www.life.hu/sztarok/20180724-elbucsuzott-az-rtl-klubtol-aurelio-vv-gyoztes.htmlNem tudni, mi áll Aurelio döntésének hátterében, de annyi biuzos, elköszönt az RTL Klubtól. TV + Sztárok--Fürdőruhában, tengerparton pózol Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20180722-furdoruhaban-tengerparton-pozol-tolvai-reni-enekesno.htmlTolvai Reni szereti megmutatni magát a közösségi oldalain. Most is így tett, és a hatás nem maradt el, fürdőruhás képeit nyálcsorgatva nézik a pasik. TV + Sztárok--Rubint Réka és Lara New Yorkba utazott, Schobert Norbinak már most hiányzikhttp://www.life.hu/sztarok/20180722-rubint-reka-es-lara-new-yorkba-utazott-schobert-norbinak-mar-most-hianyzik.htmlFacebookján élőzött Schobert Norbi és fia, Norbika. Zizi a nagymamánál van, Réka és Lara pedig elutaztak. A kamaszlány azt kapta ballagására, hogy édesanyjával, Rékával 5 napra New Yorkba utazik. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.