Palvin Barbi versenyautóba ült a Hungaroringen: exkluzív fotók

Forrás: Edelman -
Hungaroring Forma-1 Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mogyoródon a Magyar Nagydíjon több híresség is kipróbálhatta, milyen érzés versenyautóba ülni, és száguldozni. A magyar F1-es versenyző Baumgartner Zsolt vitte el egy körre Palvin Barbit egy kétüléses Forma-1-es kocsival.

Palvin Barbara magyar szupermodell ezen a hétvégén részt vett a Formula-1 Rolex Magyar Nagydíjon 2018-ban. A szépség imádja a száguldó cirkuszt: "Gyerekkorom óta Szeretem a Forma-1-et, szinte az életem részévé vált, mindig nyomon követte. Az, hogy személyesen is részt vehettem, hatalmas élmény és nagyon izgalmas, most még nagyobb rajongója lettem" - nyilatkozta.

A modellről a Hungaroringen exkluzív fotók is készültek:

Forrás: Edelman

Forrás:Edelman

Forrás: Edelman

Forrás: Edelman

Reagált a titkos esküvőről szóló pletykákra Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-reagalt-a-titkos-eskuvorol-szolo-pletykakra-berki-krisztian-az-instagramon.htmlFelröppent a hír, hogy Berki Krisztián és Mazsi titokban összeházasodtak. Most a celeb párja Instagram-fotója alatt önt tiszta vizet a pohárba. TV + SztárokOrigoKiderült, ezért mondta le Pitbull a FEZENThttp://www.life.hu/sztarok/20180729-kiderult-ezert-mondta-le-pitbull-a-fezen-fesztivalt.htmlVéget ért a 2018-as FEZEN Fesztivál Székesfehérváron, ahol olyan világsztárok szórakoztatták a koronázási városba látogatókat, mint Prodigy, Dj BoBo, vagy éppen Flo Rida, aki Pitbull sajnálatos lemondása miatt került a fesztivál nagyszínpadára. Az utolsó előtti nap hatalmas vihara ellenére elégedett a főszervező, a Life.hu-nak elmondta, mit gondol az idei rendezvényéről, mint ahogy azt is elárulta, Pitbull miért mondta le a fehérvári fellépését a színpadra lépés előtt egyetlen héttel. TV + Sztárok--Katona Renáta Mazsi felvette Berki Krisztián nevét az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-katona-renata-mazsi-felvette-berki-krisztian-nevetaz-instagramon.htmlA Ripost kiszúrta, hogy Berki Krisztián szerelme, Katona Renáta megváltoztatta Instagram nevét @mazsirenata-ról @berkimazsira. Ez vajon azt jelenti amire gondolunk? TV + SztárokOrigoBeperli az RTL Klub Ubrankovics Júliáthttp://www.life.hu/sztarok/20180724-beperli-az-rtl-klub-urbanovics-juliat-a-tanar-menesztett-szereplojet.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbított szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznő arról beszélt, hogy megtörték a karrierjét, később pedig így fogalmazott: "ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged". Az ügyben az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter is megszólalt, és azóta az is kiderült, a csatorna beperli Ubranovicsot. TV + Sztárok--Kalocsai Zsuzsa az a színésznő, akiről Krencsey Hella a Viaszbabában írhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-kalocsai-zsuzsa-az-a-szineszno-akirol-krencsey-hella-a-viaszbababan-ir.htmlKalocsai Zsuzsa a Budapesti Operettszínház primadonnája, aki nyolc évig volt az élettársam, és aki mellett évekig éltem fizikai-lelki bántalmazásban, megaláztatásban, érzelmi kihasználtságban - tette közzé Facebookján Krencsey Hella TV + SztárokOrigoMegszólalt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója Ubrankovics Júlia kirúgásának ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-megszolalt-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-urbankovics-julia-kirugasanak-ugyeben.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbított szerződést az RTL KlubA tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznő arról beszélt, hogy megtörték a karrierjét, később pedig így fogalmazott: "ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged". Most az RTL Klub programigazgatója is megszólalt a nagy port kavaró ügyben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.