Hosszú Katinka fotón mutatta meg új csapatát

úszás Európa-bajnok csapat Hosszú Katinka Shane Tusup edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak az életben, de a munkában is különválik Shane Tusup és Hosszú Katinka. Az olimpiai bajnok úszónő most fotón mutatta meg új csapatát. 

Iron Swim Kft. néven alakult meg Hosszú Katinka új egyesülete. Az olimpiai bajnok úszónő most fotón mutatta meg új csapatát, miután edző-férjével, Shane Tusuppal nemcsak az életben, hanem a munkában is külön utakon folytatják.

A pénteken induló glasgow-i Európa-bajnokságra régi trénere, Dave Salo készítette fel, ám a Blikkúgy tudja, hogy ott már Petrov Árpád segíti. A lap szerint a szakember eddig a svájci utánpótlás-válogatott szövetségi edzőjeként dolgozott.

Új csapatáról fotót is osztott meg közösségi oldalán.

Nincs már hátra, csak előre Keep it moving forward #ironswim #ironlady #hwapo

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Meghalt 46 évesen Brian Christopher Lawler pankrátorhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-meghalt-46-evesen-brian-christopher-lawler-pankrator.htmlBrian Christopher Lawler 46 évesen távozott az élők sorából. Az egykor híres pankrátor a kórházban hunyt el, ahová öngyilkossági kísérlete miatt szállították: felakasztotta magát. TV + Sztárok--Meghan Markle apjának drogproblémáiról vallott a családhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-meghan-markle-apjanak-drogproblemairol-vallott-a-csalad.htmlÚgy tűnik, mindig van új a Markle család háza táján, most éppen az derült ki, hogy Thomas Markle-nek drogproblémái lehetettek akkor, amikor Sussex hercegéje még kislány volt. TV + Sztárok--Megmutatta új párját Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180730-megmutatta-uj-parjat-vamos-erika-musorvezeto.htmlVámos Erikára szakítása után újra rátalált a szerelem, párjával már az első közös nyaraláson is túlvannak. TV + SztárokOrigoGyász: elhunyt Orbán József, a 100 Folk Celsius frontemberehttp://www.life.hu/sztarok/20180730-elhunyt-orban-jozsef-a-100-folk-celsius-frontembere.html75 évesen elhunyt a 100 Folk Celsius frontembere, Orbán József. TV + SztárokOrigoFodor Zsóka nyilatkozott arról, hogy visszatérhet-e még a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180730-fodor-zsoka-nyilatkozott-arro-hogy-visszaterhete-meg-a-baratok-koztbe.htmlMagdi anyus mindenkinek hiányzik a Barátok köztből, Fodor Zsókának is. Vajon visszatérhet még a sorozatba? Erre a kérdésre felelt sejtelmesen a színésznő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huJelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert: újabb részletek a gyújtogatásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-jelentos-anyagi-kar-erte-hajdu-petert-ujabb-reszletek-a-gyujtogatasrol.htmlJelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert, miután a szombatra virradó éjjel fel akarták gyújtani az éttermét - írja a Blikk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.