Meghan Markle apja, Thomas most Diana hercegnőt vette a szájára

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega -
királyi család Thomas Markle Meghan Markle Diana hercegnő botrány Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte egy hét sem telik el anélkül, hogy ne tenne valamilyen botrányos kijelentést Meghan Markle apja, Thomas a sajtóban. Ezúttal Dianát vette szájára.

Meghan Markle-re mostanában rájár a rúd, egyre több rokona keveredik bele valamilyen botrányba. Nemrég a sógornőjét tartóztatták le, féltestvére, Samantha pedig bejelentette, hogy valóságshowban fog szerepelni. Ezúttal az édesapa, Thomas Mark szólalt meg.

Thomas Markle ezúttal Dianát emlegette nyilatkozatában Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Rachpoot/Mega

A férfi ezúttal azt találta mondani a sajtónak, hogy Diana hercegnő nem nézné jó szemmel azt, amit most a királyi család művel vele. Mint ismeretes, Thomas Markle nehezményezi, hogy lánya jó ideje nem beszél vele.

Diana gyűlölné azt, ahogyan a család bánik velem. Ez nem az, amiért ő kiállna. Ő igyekezett megváltoztatni a királyi családot. Persze ő maga sem volt tökéletes. Meghan lehetne az, aki visszahozza őket a XXI. századba - már ha hagynák neki... Egyébként engem az sem érdekel, ha Harry soha többé nem szól hozzám. Túlélem!" - idézi a férfi szavait a DailyStar.

Gyász: elhunyt Orbán József, a 100 Folk Celsius frontemberehttp://www.life.hu/sztarok/20180730-elhunyt-orban-jozsef-a-100-folk-celsius-frontembere.html75 évesen elhunyt a 100 Folk Celsius frontembere, Orbán József. TV + SztárokOrigoMegmutatta új párját Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180730-megmutatta-uj-parjat-vamos-erika-musorvezeto.htmlVámos Erikára szakítása után újra rátalált a szerelem, párjával már az első közös nyaraláson is túlvannak. TV + SztárokOrigoFodor Zsóka nyilatkozott arról, hogy visszatérhet-e még a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180730-fodor-zsoka-nyilatkozott-arro-hogy-visszaterhete-meg-a-baratok-koztbe.htmlMagdi anyus mindenkinek hiányzik a Barátok köztből, Fodor Zsókának is. Vajon visszatérhet még a sorozatba? Erre a kérdésre felelt sejtelmesen a színésznő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huPalvin Barbi versenyautóba ült a Hungaroringen: exkluzív fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-palvin-barbi-versenyautoba-ult-a-hungaroringen-exkluziv-fotok.htmlMogyoródon a Magyar Nagydíjon több híresség is kipróbálhatta, milyen érzés versenyautóba ülni, és száguldozni. A magyar F1-es versenyző Baumgartner Zsolt vitte el egy körre Palvin Barbit egy kétüléses Forma-1-es kocsival.TV + SztárokOrigoMichael Schumacher fia megszerezte első győzelmét a Formula-3-banhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-michael-schumacher-fia-megszerezte-elso-gyozelmet-a-formula3ban.htmlAnnyi év után végre felállhatott a dobogó legfelső fokára Michael Schumacher fia a Formula-3-ban. Nagyon örül az eredménynek. TV + Sztárok--Így fest most a 74 éves Kovács Katihttp://www.life.hu/sztarok/20180729-igy-fest-most-a-74-eves-kovacs-kati-enekesno.htmlKözös fotót posztolt Kovács Kati énekesnővel Oláh Gergő. Az énekes nem tagadja, imádja a 74 éves hírességet...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.