Sztárok, akik egyenesen gyűlölik egymást: Ryan Reynolds és Wesley Snipes sem barátok

Lucy Liu Bruce Willis Lena Headey Cybill Shepherd barátság sztárok Jerome Flynn Harrison Ford Wesley Snipes Bill Murray Josh Hartnett gyűlölet Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A barátság világnapja alkalmából már összeszedtük azokat a hírességeket, kik nagyon jól kijönnek egymással, így érdemes az érem másik oldalát is megnéznünk. Nézzük azokat a sztárokat, akik egyáltalán nem szívlelik egymást.

Ryan Reynolds és Wesley Snipes

Wesley Snipes és Ryan Reynolds Forrás: AFP

A Penge harmadik részében, a Szentháromságban volt együtt látható Wesley Snipes és Ryan Reynolds, de nem kötöttek életre szóló barátságot a forgatás ideje alatt. Az igazság az, hogy Wesley ideje nagy részét füvezéssel töltötte a lakókocsijában, és nem szólt a rendezőhöz sem, bár ezzel ő még jól is járt. A jelentések szerint ugyanis Ryannel kommunikált a színész, de szépet sosem mondott...

Harrison Ford és Josh Hartnett

Harrison Ford és Josh Hartnett Forrás: InterCom

A Hollywoodi őrjárat című filmben játszott együtt a két színész, de az egész maga volt a katasztrófa. A film sem volt óriási alkotás, hiszen a viccek nem voltak viccesek, csupán az igazi akciófilmek gyenge utánzatának tűnt, ráadásul a két főszereplő között sem volt meg az összhang. Még az is nehezükre esett, hogy egymáshoz szóljanak. Bár a hírek szerint a film elkészülte után sikerült rendezni a viszonyukat, ez már nem sokat segített a produkción.

Jerome Flynn és Lena Headey

Lena Headey és Jerome Flynn Forrás: AFP

Bár a Trónok harca szereplőinek többsége nagyon jó kapcsolatot ápol egymással, mindig vannak kivételek. Ilyen Jerome Flynn és Lena Headey is, akik nincsenek annyira oda egymásért, ennek pedig az oka a két színész korábbi romantikus kapcsolata. Szerencsére nem volt rengeteg közös jelenetük, de amikor arra került a sor, akkor elvégezték a munkájukat, ám utána nem szóltak egymáshoz. Még jó, hogy a sorozatbéli karaktereik sem voltak jó barátok.

Bruce Willis és Cybill Shepherd

Bruce Willis és Cybill Shepherd

Igazán figyelemreméltó a két színész teljesítménye, hiszen úgy játszották el évadokon keresztül A simlis és a szende két főszerepét, hogy közben nem szerették egymást. Állandó feszültség volt köztük, de még azt is mondhatjuk, hogy ez előnyére vált a krimisorozatnak. A személyes összecsapásai jót tettek a szériának, így az ellentétük hozzájárult ahhoz, hogy Bruce Willis sztárrá váljon, hiszen ez a produkció tette őt ismertté.

Bill Murray és Lucy Liu

Bill Murray és Lucy Liu Forrás: AFP/Photo 12

A Charlie angyalai forgatása nem volt csupa móka és kacagás a Bill és Lucy között feszülő ellentétek miatt. Azt nem tudni, hogy volt-e konkrét oka annak, hogy nem kedvelték egymást, de mindenki tudja, melyik volt az a pillanat, amikor már a látszatot sem tartották. A kettejük közötti konfliktus akkor vágott a tetőfokára, amikor a színész azt találta mondani, hogy Lucy nem jó színésznő. Ezen a sztár annyira bedühödött, hogy nekirontott a színésznek.

Meghan Markle apjának drogproblémáiról vallott a családhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-meghan-markle-apjanak-drogproblemairol-vallott-a-csalad.htmlÚgy tűnik, mindig van új a Markle család háza táján, most éppen az derült ki, hogy Thomas Markle-nek drogproblémái lehetettek akkor, amikor Sussex hercegéje még kislány volt. TV + Sztárok--Megmutatta új párját Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180730-megmutatta-uj-parjat-vamos-erika-musorvezeto.htmlVámos Erikára szakítása után újra rátalált a szerelem, párjával már az első közös nyaraláson is túlvannak. TV + SztárokOrigoGyász: elhunyt Orbán József, a 100 Folk Celsius frontemberehttp://www.life.hu/sztarok/20180730-elhunyt-orban-jozsef-a-100-folk-celsius-frontembere.html75 évesen elhunyt a 100 Folk Celsius frontembere, Orbán József. TV + SztárokOrigoFodor Zsóka nyilatkozott arról, hogy visszatérhet-e még a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20180730-fodor-zsoka-nyilatkozott-arro-hogy-visszaterhete-meg-a-baratok-koztbe.htmlMagdi anyus mindenkinek hiányzik a Barátok köztből, Fodor Zsókának is. Vajon visszatérhet még a sorozatba? Erre a kérdésre felelt sejtelmesen a színésznő. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huJelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert: újabb részletek a gyújtogatásrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180730-jelentos-anyagi-kar-erte-hajdu-petert-ujabb-reszletek-a-gyujtogatasrol.htmlJelentős anyagi kár érte Hajdú Pétert, miután a szombatra virradó éjjel fel akarták gyújtani az éttermét - írja a Blikk. TV + SztárokOrigoÍme, a felvétel: ilyen volt Demi Lovato pár órával a túladagolása előtthttp://www.life.hu/sztarok/20180730-ime-a-felvetel-ilyen-volt-demi-lovato-par-oraval-a-tuladagolasa-elott.htmlPár órával Demi Lovato kórházba szállítása előtt készült egy videó, ami a háttértáncosának szülinapi partin készült. A DailyMail hozta nyilvánosságra a felvételt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.