Steiner Kristóf megmutatta párját, Nimrodot ruha nélkül: fotó

fotó meztelen szerelem Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Steiner Kristóf megmutatta, hogyan néz ki szerelme, reggel, ha semmi nem fedi. Művészi képet készített Nimrodról. 

Intim fotót mutatott szerelméről Steiner Kristóf. Az egykori tévés ébredezés közben kapta lencsevégre barátját, aki ezek szerint ruhátlanul szokott pihenni. A fotó természetesen nagyon művészi lett, és az is jól látszik, hogy Nimrod milyen szerencsés: ágyba kapja a finom, ébresztő italokat.

Kristóf Joseph Steiner (@whitecityboy) által megosztott bejegyzés,

Így néz ki ma Rick Astley, a 80-as évek szupersztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-igy-nez-ki-ma-rick-astley-a-80as-evek-szupersztarja.htmlIdén 52 éves lett Rick Astley, a 80-as évek egyik szupersztárja. Az énekesről most friss fotó készült. TV + SztárokOrigoVilágsztár focisták, akiknek fejét magyar nő csavarta elhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-vilagsztar-focistak-akiknek-fejet-magyar-no-csavarta-el.htmlA magyar nők híresen szépek, nem véletlen, hogy még egy-két világsztár futballista fejét is sikerült elcsavarniuk. Íme, a leghíresebb magyar focistafeleségek. TV + SztárokOrigoTatár Csilla már izgatottan várja a Csak show és más semmi című műsor indulásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180731-tatar-csilla-mar-izgatottan-varja-a-csak-show-es-mas-semmi-cimu-musor-indulasat-tv2.htmlTatár Csilla elárulta, az új tévéműsor, amelyben hamarosan látható lesz, igencsak kimozdította komfortzónájából. TV + SztárokOrigoBarabás Kiss Zoltán a legfoglalkoztatottabb magyar színészhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-barabas-kiss-zoltan-a-legfoglalkoztatottabb-magyar-szinesz-szerep.htmlRekordot döntött Barabás Kiss Zoltán: a legfoglalkoztatottabb magyar színészként ebben az évadban összesen 32 különféle előadásban tűnt fel. TV + SztárokOrigoBarabás Kiss Zoltán a legfoglalkoztatottabb magyar színészhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-barabas-kiss-zoltan-a-legfoglalkoztatottabb-magyar-szinesz-szerep.htmlRekordot döntött Barabás Kiss Zoltán: a legfoglalkoztatottabb magyar színészként ebben az évadban összesen 32 különféle előadásban tűnt fel. TV + SztárokOrigoHosszú Katinka új klubjába igazolt az Iron Aquatics összes tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-hosszu-katinka-uj-klubjaba-igazolt-az-iron-aquatics-osszes-tagja-shane-tusup.htmlA hírek szerint az Iron Aquatics összes tagja átigazolt Hosszú Katinka új klubjába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.