Tóth Vera lenge ruhában, melltartó nélkül élvezte a napsütést

Olaszország melltartó ruha Tóth Vera nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteget fogyott Tóth Vera énekesnő, láthatóan sokkal magabiztosabb is. Most, olaszországi nyaralása alatt is sokkal bátrabban mutatja meg új alakját. 

Olaszországban pihen Tóth Vera énekesnő, aki fogyása óta sokkal magabiztosabb. Nagyszerű átalakuláson esett át, bátran mutatja meg alakját.

Most egy merész, mélyen dekoltált fehér ruhába bújt, amelyhez nem vett fel melltartót sem, így látni engedte kebleit.

Úgy tűnik, rajongóinak nagyon tetszik a fotó.

"Nagyon csinos vagy, pihend ki magad! Puszi"

"Nagyon szexi" - írák az énekesnő követői.

Hásziendá’ és a kínai legyezőm

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Így néz ki ma Rick Astley, a 80-as évek szupersztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-igy-nez-ki-ma-rick-astley-a-80as-evek-szupersztarja.htmlIdén 52 éves lett Rick Astley, a 80-as évek egyik szupersztárja. Az énekesről most friss fotó készült. TV + SztárokOrigoHarry herceg és Meghan Markle megváltoztatják a világot: állítja egy barátjukhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-harry-herceg-es-meghan-markle-megvaltoztatjak-a-vilagot-allitja-egy-baratjuk.htmlFelrobbantotta az internetet az a fotó, melyen Harry herceg és Meghan Markle nyilvános helyen csókolóznak. Most a herceg egyik barátja, Ignacio Figueras elmondta vélményét a párról, ő volt az, aki a csókjelenetnek is tanúja volt. TV + Sztárok--Világsztár focisták, akiknek fejét magyar nő csavarta elhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-vilagsztar-focistak-akiknek-fejet-magyar-no-csavarta-el.htmlA magyar nők híresen szépek, nem véletlen, hogy még egy-két világsztár futballista fejét is sikerült elcsavarniuk. Íme, a leghíresebb magyar focistafeleségek. TV + SztárokOrigoElkészült Tóth Andi új dala: egy Nirvana feldolgozáshttp://www.life.hu/sztarok/20180731-elkeszult-toth-andi-uj-dala-egy-nirvana-feldolgozas.htmlElkészült Tóth Andi vadonatúj dala, amely egy Nirvana feldolgozás. TV + Sztárok--Tatár Csilla már izgatottan várja a Csak show és más semmi című műsor indulásáthttp://www.life.hu/sztarok/20180731-tatar-csilla-mar-izgatottan-varja-a-csak-show-es-mas-semmi-cimu-musor-indulasat-tv2.htmlTatár Csilla elárulta, az új tévéműsor, amelyben hamarosan látható lesz, igencsak kimozdította komfortzónájából. TV + SztárokOrigoElhunyt a Test Icicles és az Outer Limit Records énekese, Sam Mehranhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-elhunyt-a-test-icicles-es-az-outer-limit-records-enekese-sam-mehran.htmlA kiadója adta a rajongók tudtára, hogy elhunyt a Test Icicles és az Outer Limit Records énekese, Sam Mehran. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.