A kommentelők szerint Meghan Markle-nek hatalmas a bütyke

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
bütyök Sussex hercegnéje Meghan Markle Sussex hercege Harry herceg láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg és Meghan Markle minden lépését fotósok kísérik, számos kép készül az újdonsült hercegnéről, aki most a kommentelők kereszttüzébe került. A rosszindulatú hosszászólók szerint ugyanis ő sem hibátlan: túl nagy a bütyke.

Naponta készülnek friss fotók a hercegi párról, Harry hercegről és Meghan Markle-ről, de vajon tényleg akkora probléma, ha ők sem tökéletesek? A rosszindulatú kommentelők ugyanis most azt vették észre, hogy az újdonsült hercegnének nem tökéletesek a lábai.

Pontosabban a problémát a lábfejében látják, szerintük Sussex hercegnéjének túl nagy a bütyke. Ennek pedig hangot is adnak különböző fórumokon. Volt, aki ezt írta: "Meghan Markle nagyon dögös, de undorító a lába."

Meghan Markle stílusa mindig kifogástalan Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Színésznőként nyitott cipőket is felvehetett Meghan Markle Forrás: FilmMagic/2013 Taylor Hill/Taylor Hill

Meghan Markle apja miatt válságtárgyalást tartanak a Buckingham-palotábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180801-meghan-markle-apja-miatt-valsagtargyalast-tartanak-a-buckingham-palotaban.htmlA királyi családban válságtárgyalást tartanak, méghozzá Meghan Markle családja miatt. Sok bosszúságot okoznak a rokonai. TV + Sztárok--David Hasselhoff megházasodott: 66 évesen elvette 28 évvel fiatalabb barátnőjét, Hayley Roberts-ethttp://www.life.hu/sztarok/20180801-david-hasselhoff-elvette-28-evvel-fiatalabb-baratnojet-hayley-robertset.htmlDavid Hasselhoff és barátnője, Hayley Roberts összeházasodtak egy intim ceremónián Olaszországban. A 66 éves színész két éve jegyezte el 28 évvel fiatalabb kedvesét. TV + Sztárok--Visszatérhet a TV2-höz Hajós Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180801-visszaterhet-a-tv2hoz-hajos-andras.htmlÚgy tűnik, Hajós András visszatér oda, ahonnan évekkel ezelőtt eljött, vagyis a TV2-höz. Sajtóértesülések szerint nagyszabású műsort kap. TV + Sztárok--Bajban van Bochkor Gábor: feljelentették rágalmazásérthttp://www.life.hu/sztarok/20180801-bajban-van-bochkor-gabor-feljelentettek-ragalmazasert.htmlBochkor Gábort rágalmazásért jelentették fel, de egyelőre fogalma sincsen arról, hogy ki és miért indított ellene eljárást.TV + SztárokOrigoTúl van a szakításon: újra szerelmes Dancs Annamarihttp://www.life.hu/sztarok/20180801-tul-van-a-szakitason-kerenyi-miklos-mateval-ujra-szerelmes-dancs-annamari.htmlA Blikk úgy tudja, hogy már két hónapja nincs egyedül az Operettszínház színésznője, Kiskeró volt felesége, Dancs Annamari. A férfi, aki meghódította a szívét nem szakmabeli.TV + SztárokOrigoTóth Vera lenge ruhában, melltartó nélkül élvezte a napsütésthttp://www.life.hu/sztarok/20180731-toth-vera-lenge-ruhaban-melltarto-nelkul-elvezte-a-napsutest.htmlRengeteget fogyott Tóth Vera énekesnő, láthatóan sokkal magabiztosabb is. Most, olaszországi nyaralása alatt is sokkal bátrabban mutatja meg új alakját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.