Bajban van Bochkor Gábor: feljelentették rágalmazásért

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
ATV rágalmazás #Bochkor Bochkor Gábor feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábort rágalmazásért jelentették fel, de egyelőre fogalma sincsen arról, hogy ki és miért indított ellene eljárást.

"Most kaptam egy feljelentést, egy büntetőfeljelentést a tévéműsorom miatt, de még nem tudom, hogy hova kell mennem, Mátészalkán jelentett fel valaki" - mondta először az esetről a reggeli műsorában Bochkor. Aztán a Blikknek azt nyilatkozta, hogy nem tudja miről van szó pontosan, a vád szerint az ATV-n futó #Bochkor műsorban rágalmazott egy mátészalkai lakost.

Bochkor Gábort feljelentették Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Az ügyhöz az ATV sem kívánt semmit hozzzáfűzni, és a Nyíregyházi Törvényszék is csak annyit közölt, hogy valóban rágalmazásról van szó, de a sértett védelme miatt nem mondhatnak többet.

Időjárás: országszerte felhőszakadásra is figyelmeztetnekhttp://www.life.hu/sztarok/20180801-idojaras-orszagszerte-felhoszakadasra-is-figyelmeztetnek.htmlA hőség mellett a felhőszakadás veszélye miatt is országszerte figyelmeztetéseket adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdára.TV + Sztárok--Túl van a szakításon: újra szerelmes Dancs Annamarihttp://www.life.hu/sztarok/20180801-tul-van-a-szakitason-kerenyi-miklos-mateval-ujra-szerelmes-dancs-annamari.htmlA Blikk úgy tudja, hogy már két hónapja nincs egyedül az Operettszínház színésznője, Kiskeró volt felesége, Dancs Annamari. A férfi, aki meghódította a szívét nem szakmabeli.TV + SztárokOrigoTóth Vera lenge ruhában, melltartó nélkül élvezte a napsütésthttp://www.life.hu/sztarok/20180731-toth-vera-lenge-ruhaban-melltarto-nelkul-elvezte-a-napsutest.htmlRengeteget fogyott Tóth Vera énekesnő, láthatóan sokkal magabiztosabb is. Most, olaszországi nyaralása alatt is sokkal bátrabban mutatja meg új alakját. TV + SztárokOrigoBencsik Tamara új klipjében sokszor simogatja melleithttp://www.life.hu/sztarok/20180731-bencsik-tamara-uj-klipjeben-sokszor-simogatja-melleit.htmlÚj klipel rukkol elő Bencsik Tamara, aki egy részeltet is megosztott a videóból Instagram-oldalán. A felvétel meglehetősen szexire sikerült. TV + SztárokOrigoMeghan Markle és Harry herceg egy esküvőn tölti meg a hercegné születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180731-meghan-markle-es-harry-herceg-egy-eskuvon-tolti-meg-a-hercegne-szuletesnapjat.htmlSussex hercegnéje szombaton ünnepli 37. születésnapját, ám úgy tűnik, hogy az a nap nem róla szól majd. A hercegi pár ugyanis egy esküvőn vesz részt. TV + Sztárok--Így néz ki ma Rick Astley, a 80-as évek szupersztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-igy-nez-ki-ma-rick-astley-a-80as-evek-szupersztarja.htmlIdén 52 éves lett Rick Astley, a 80-as évek egyik szupersztárja. Az énekesről most friss fotó készült. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.