Benkő László nyilatkozott arról, milyen állapotban volt Orbán Józsi az utolsó napjaiban

Forrás: Mokka -
betegség Benkő László Orbán József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orbán József az utolsó napjaiban már nagyon rosszul volt: erről számolt be barátja, Benkő László.

A 100 Fok Celsius frontembere hosszú betegség után hunyt el. Kollégái és barátai végig kitartottak mellette, segítették és látogatták őt. Benkő László volt az utolsók egyike, aki meglátogatta Orbán Józsit, aki akkorra már nagyon rossz állapotban volt.

Orbán József utolsó napjaiban magatehetetlen volt Forrás: Mokka
Meghan Markle apja miatt válságtárgyalást tartanak a Buckingham-palotábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180801-meghan-markle-apja-miatt-valsagtargyalast-tartanak-a-buckingham-palotaban.htmlA királyi családban válságtárgyalást tartanak, méghozzá Meghan Markle családja miatt. Sok bosszúságot okoznak a rokonai. TV + Sztárok--David Hasselhoff megházasodott: 66 évesen elvette 28 évvel fiatalabb barátnőjét, Hayley Roberts-ethttp://www.life.hu/sztarok/20180801-david-hasselhoff-elvette-28-evvel-fiatalabb-baratnojet-hayley-robertset.htmlDavid Hasselhoff és barátnője, Hayley Roberts összeházasodtak egy intim ceremónián Olaszországban. A 66 éves színész két éve jegyezte el 28 évvel fiatalabb kedvesét. TV + Sztárok--Bajban van Bochkor Gábor: feljelentették rágalmazásérthttp://www.life.hu/sztarok/20180801-bajban-van-bochkor-gabor-feljelentettek-ragalmazasert.htmlBochkor Gábort rágalmazásért jelentették fel, de egyelőre fogalma sincsen arról, hogy ki és miért indított ellene eljárást.TV + SztárokOrigoTúl van a szakításon: újra szerelmes Dancs Annamarihttp://www.life.hu/sztarok/20180801-tul-van-a-szakitason-kerenyi-miklos-mateval-ujra-szerelmes-dancs-annamari.htmlA Blikk úgy tudja, hogy már két hónapja nincs egyedül az Operettszínház színésznője, Kiskeró volt felesége, Dancs Annamari. A férfi, aki meghódította a szívét nem szakmabeli.TV + SztárokOrigoPatkó Béla Kiki a tévékamerák előtt emlékezett meg Orbán Józsefrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-patko-bela-kiki-a-tevekamerak-elott-emlekezett-meg-orban-jozsefrol-kobor-janos.htmlPatkó Béla Kiki a tévékamerák előtt emlékezett meg jó barátjáról, a tegnap elhunyt Orbán Józsefről. TV + Sztárok--Elhunyt a Test Icicles és az Outer Limit Records énekese, Sam Mehranhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-elhunyt-a-test-icicles-es-az-outer-limit-records-enekese-sam-mehran.htmlA kiadója adta a rajongók tudtára, hogy elhunyt a Test Icicles és az Outer Limit Records énekese, Sam Mehran. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.