Hajós András TV2 Viasat3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Hajós András visszatér oda, ahonnan évekkel ezelőtt eljött, vagyis a TV2-höz. Sajtóértesülések szerint nagyszabású műsort kap.

Még egy hete sincs, hogy kiderült, Hajós András nem folytatja tovább a közös munkát a Viasat3-mal. A sztár egy sütőshow-t vezetett, de végül úgy döntött, hogy nem kíván a következő szériában szerepelni, most pedig már az a hír járja, hogy egy másik kereskedelmi csatornától kapott újabb lehetőséget. Hajós András oda megy vissza, ahonnan évekkel ezelőtt eljött, vagyis a TV2-höz.

Állaítólag új műsorban tűnik fel Hajós András Forrás: VIASAT/Labancz Viktória

A Bors információi szerint Hajós András ráadásul igen nagy feladatot kap a csatornától. Állítólag egy nagyszabású show főszereplője lesz a tévés, ennél többet azonban egyelőre nem lehet tudni. A csatorna sem kívánt részleteket elárulni. "Idén ősszel rekordszámú szórakoztató műsorral készül a TV2, melyekben a sztárvilág színe-java feltűnik majd. A részletekről azonban korai volna még beszélni" - nyilatkozta a TV2 sajtóosztálya.

Bajban van Bochkor Gábor: feljelentették rágalmazásérthttp://www.life.hu/sztarok/20180801-bajban-van-bochkor-gabor-feljelentettek-ragalmazasert.htmlBochkor Gábort rágalmazásért jelentették fel, de egyelőre fogalma sincsen arról, hogy ki és miért indított ellene eljárást.TV + SztárokOrigoTúl van a szakításon: újra szerelmes Dancs Annamarihttp://www.life.hu/sztarok/20180801-tul-van-a-szakitason-kerenyi-miklos-mateval-ujra-szerelmes-dancs-annamari.htmlA Blikk úgy tudja, hogy már két hónapja nincs egyedül az Operettszínház színésznője, Kiskeró volt felesége, Dancs Annamari. A férfi, aki meghódította a szívét nem szakmabeli.TV + SztárokOrigoTóth Vera lenge ruhában, melltartó nélkül élvezte a napsütésthttp://www.life.hu/sztarok/20180731-toth-vera-lenge-ruhaban-melltarto-nelkul-elvezte-a-napsutest.htmlRengeteget fogyott Tóth Vera énekesnő, láthatóan sokkal magabiztosabb is. Most, olaszországi nyaralása alatt is sokkal bátrabban mutatja meg új alakját. TV + SztárokOrigoForró fotókkal hódít az Instagramon Éden Mariannahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-forro-fotokkal-hodit-az-instagramon-eden-marianna-szexi.htmlMár több mint 30 ezren követik Instagramon Pintér Mariannát, az Éden Hotel egykori sztárját. TV + SztárokOrigoBencsik Tamara új klipjében sokszor simogatja melleithttp://www.life.hu/sztarok/20180731-bencsik-tamara-uj-klipjeben-sokszor-simogatja-melleit.htmlÚj klipel rukkol elő Bencsik Tamara, aki egy részeltet is megosztott a videóból Instagram-oldalán. A felvétel meglehetősen szexire sikerült. TV + SztárokOrigoPatkó Béla Kiki a tévékamerák előtt emlékezett meg Orbán Józsefrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-patko-bela-kiki-a-tevekamerak-elott-emlekezett-meg-orban-jozsefrol-kobor-janos.htmlPatkó Béla Kiki a tévékamerák előtt emlékezett meg jó barátjáról, a tegnap elhunyt Orbán Józsefről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.