Egy Instagram fotó tanúsága szerint újra szerelmes Sarka Kata

Sarka Kata szerelem nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata a legutóbbi posztjában nagyon sejtelmesen közölte, hogy már nem csak a gyermekeivel töltötte a nyaralásukon az estét. A rajongókat szétveti a kíváncsiság, hogy megtudják, ki a a férfi. 

Kata a nyaralásuk alatt posztolt egy képet, ahol nagyon dögösen néz ki, amit a követők nem is hagytak szó nélkül. Volt, aki úgy véli, Kata az ország legszebb nője, más pedig egyenesen lehülyézte Hajdút, hogy egy ilyen nőt elengedett .Aki olvas a sorok között, Kata sugárzó szépsége mellett észrevehette, hogy a #withmykids (a gyermekeimmel) hashtag mellett a #withmylove (a szerelmemmel) hashtag is helyet kapott. Úgy tűnik, Katára ismét rátalált a szerelem, a rajongókat pedig már most nagyin érdekli, hogy ki a választottja.

#today #summer #withmylove❤️ #whitmykids #holiday

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Eljegyezhette kedvesét, Görgényi Fruzsinát Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-eljegyezhette-kedveset-gorgenyi-fruzsinat-vastag-csaba-enekes.htmlVastag Csaba, amióta csak az X-Faktorban megismertük, mindig is óvta magánéletét, keveset árult el róla. Most azonban kedvese, Görgényi Fruzsina Instagramján árulkodó fotó bukkant fel. TV + SztárokOrigoÍgy fest most a 74 éves Kovács Katihttp://www.life.hu/sztarok/20180729-igy-fest-most-a-74-eves-kovacs-kati-enekesno.htmlKözös fotót posztolt Kovács Kati énekesnővel Oláh Gergő. Az énekes nem tagadja, imádja a 74 éves hírességet...TV + SztárokOrigoFérjhez ment Vajna Timi húga, Palácsik Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-ferjhez-ment-vajna-timi-huga-palacsik-lilla.htmlMásfél év jegyben járás után Palácsik Lilla férjhez ment, 24 éves barátjához, Tamáshoz. TV + SztárokOrigoMalek Andrea újra Magyarországon: 20 év után tért hazahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-malek-andrea-enekesno-ujra-magyarorszagon-20-ev-utan-tert-haza.htmlA Fem3 vendége volt Malek Andrea, aki 20 év után költözött haza Magyarországra. Az énekesnő elmondta, jelenleg pedig egy új albumon dolgoznak. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huCserháti Zsuzsa barátnője, Rácz Kati elmondta, miért halt meg az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-cserhati-zsuzsa-baratnoje-racz-kati-elmondta-miert-halt-meg-az-enekesno.htmlA legendás énekesnő, Cserháti Zsuzsa 15 évvel ezelőtt hunyt el. Most barátnője, Rácz Kati emlékezett meg róla. TV + Sztárok--Újabb luxusautóval furikázhat Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20180724-ujabb-luxusautoval-furikazhat-sebestyen-balazs-musorvezeto.htmlAhogy ősszel írtunk róla, Sebestyén Balázs lecserélte kocsiját, és egy új luxusautót vásárolt. Meg is mutattuk. Nos, most egy ideig nem biztos, hogy csak azt a kocsit fogja használni... TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.