Előfordulhat, hogy megússza a Viszkis az ittas vezetést

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
ittas vezetés rendőrség Viszkis hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Viszkist júniusban egy fesztivál után szondázatták meg a rendőrök és kiderült, hogy bizony alkoholos befolyásoltság alatt vezetett. ELvették a jogosítványát, ám sajtóértesülések szerint most akár még meg is úszhatja az egész ügyet. 

A Viszkis jogosítványát júniusban vették el a rendőrök mivel a szondáztatás során kiderült, hogy alkoholt fogyasztott vezetés előtt.

Nem arról volt szó, hogy mattra ittam magam, nem voltam részeg"

Blikk

Ambrus Attila megúszhatja az ittas vezetést Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Ambrus Attila és ügyvédje panaszt nyújtottak be az eljárás miatt, ugyanis a két mintavétel között állításuk szerint a meghatározott 30 percnél több idő telt el. Igazságügyi orvos szakértőt rendelt ki a rendőrség, hogy segítse a nyomozók munkáját, és ha az eljárás szabélytalan volt, akkor az is lehet, hogy a Viszkis megússza.

Jeleztük a mintavételek közti időtartammal kapcsolatos észrevételeket"

Ambrus Attila azt is elárulta, hogy egy méltényossági kérelmet is beadott, hogy enyhítsék a várható büntetést, amennyiben mégis van ügy.

Réka veszélyeztetett terhes, a negyedik hónapban jár, nagyon kell vigyáznia magára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.