Vajna Tímea szülei először nem nézték jó szemmel, hogy idősebb férfit választ

házasság Andy Vajna szerelem szülők Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 2012-ben házasodott össze Vajna Tímea és Andy Vajna. A nagy korkülönbség miatt kevesen hitték el, hogy igazi szerelem lehet az övék. Még Tímea szülei is aggódtak emiatt. Ma már kisbabát terveznek. 

Andy Vajna és Vajna Tímea 2012-ben esküdött egymásnak örök hűséget. A nagy korkülönbség miatt sokan támadták őket, nem hitték, hogy igazi szerelem lehet az övék.

A Story magazin cikkében most felelevenítette kapcsolatuk nagy pillanatait. Azt írják, hogy kezdetben Tímea szülei sem nézték jó szemmel, hogy lányuk egy nála jóval idősebb férfi mellett találta meg a boldogságot. Ám idővel elfogadták és megszerették lányuk férjét.

Vajna Tímea boldog Andy mellett Forrás: instagram.com/timeavajna

"Olyan emberre van szükségem, aki biztonságot ad, nyugodt, nem kell tőle félnem. Ez lelkileg felbecsülhetetlen. Andy mindig meghallgat, jó tanácsokat ad, és számíthatok rá. Nekünk találkoznunk kellett" - mondta az esküvőjük után Vajna Timi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.