Esküvői lázban ég Eugénia yorki hercegnő

esküvő házasság Eugénia hercegnő királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Részleteket árult el közelgő esküvőjéről Eugénia yorki hercegnő.

Januárban jelentették be hivatalosan Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank eljegyzését. Az esküvőre sem kell már sokáig várni, az időpontot október 12-re tűzték ki. Az ifjú menyasszony most az előkészületekről mesélt egy interjúban és bevallotta, eléggé stresszel a nagy nap miatt.

Valóban nagyon idegtépő, hiszen azt akarod, hogy minden tökéletes legyen. De ha ott van melletted az az ember, akit örökké szeretni fogsz, akkor semmi más nem számít" – idézi a hercegnő szavait a HELLO magazin.

Eugénia elárulta azt is, hogy a tanúnak nővérét, Beatrixet kérte fel, valamint azt is, hogy az esküvő környezettudatos lesz, semmi nem lesz műanyagból.

A nagy eseményre egyébként a Szent György kápolnában kerül sor, pontosan ott, ahol Harry és Meghan is kimondta egymásnak a boldogító igent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.