Nagy Ervin, A Tanár főszereplője megszólalt az Ubrankovics Júliával történtekről

Forrás: AFP -
Nagy Ervin A Tanár (sorozat) kirúgás Ubrankovics Júlia RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Ervin a felfokozott botrány kellős közepén nem szólalt meg a menesztett Ubrankoics Júliáról, csak az elején árult el annyit, hogy nem volt meg közöttük az a bizonyos kémia. A színész most újra nyilatkozott és leszögezte, neki semmi köze nincs kolléganője kirúgásához. 

Nem csillapodott az Ubrankovics Júlia körül kialakult botrány. A színésznővel váratlanul közölte az RTL Klub, hogy a továbbiakban nem tartanak igényt rá a sorozatban, pedig ő volt az egyik főszereplő. A színésznő nem tűrte csendben ezt a bánásmódot, nyilvánosságra hozta, hogy nem hosszabbítottak vele szerződést. A csatorna és Nagy Ervin is megszólalt, akkor azt nyilatkozta, hogy közte és Júlia között nem volt meg a közös nevező, ám most leszögezte, nem miatta menesztették a színésznőt.

Nagy Ervin leszögezte, nem miatta rúgták ki Ubrankovics Júliát Forrás: AFP

Nem vagyok abban a helyzetben, hogy kényem-kedvem szerint váltogassam a partnereimet, mint a gatyáimat,

Indexnek

Pink elmondta miért napozott a parton, miközben lemondta koncertjét betegség miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180803-pink-elmondta-miert-napozott-a-parton-mikozben-lemondta-koncrtjet-betegseg-miatt.htmlPink lemondta Sydneyben rendezett koncertjét betegségre hivatkozva, ám a paparazzik lekapták őt a tengerparton napozni: elmondta, mi történt. TV + Sztárok--Esküvői lázban ég Eugénia yorki hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-eskuvoi-lazban-eg-eugenia-yorki-hercegno-hazassag.htmlRészleteket árult el közelgő esküvőjéről Eugénia yorki hercegnő. TV + Sztárok--Az Animal Cannibalst a rappelés már fel is kereste az amerikai tévécsatornahttp://www.life.hu/sztarok/20180803-az-animal-cannibalst-a-rappeles-mar-fel-is-kereste-az-amerikai-tevecsatorna.htmlAz Animal Cannibalst az egész világ megismerhette, legalábbis a Józsefváros című számukat. Jimmy Fallon műsorban ugyanis ezt rappelte el Kate McKinnon amerikai színésznő. A srácok most elárulták, mi történt velük azóta. TV + SztárokOrigoTóth Vera kiakadt a fapados légitársaságokrahttp://www.life.hu/sztarok/20180803-toth-vera-kiakadt-a-fapados-legitarsasagokra-keses.htmlOlaszországi nyaralásáról szeretett volna hazajutni Tóth Vera, ám csak több órás késéssel sikerült neki. Az énekesnő nagyon kiakadt a légitársaságra. TV + SztárokOrigoL.L. Junior újra összejött menyaszonnyával, Körtvélyessy Kingávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-ll-junior-ujra-osszejott-menyaszonnyaval-kortvelyessy-kingaval.htmlÖsszeszámolni sem tudjuk már, hogy L.L. Junior és szerelme, Körtvélyessy Kinga hányszor szakítottak és jöttek össze újra, de most úgy tűnik, ismét szent a béke. TV + SztárokOrigoMegkérte barátnője kezét Curtis: fotón a nagy pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20180803-megkerte-baratnoje-kezet-curtis-foton-a-nagy-pillanat.htmlÖrömhírt jelentett be Curtis: eljegyezte barátnőjét, Krisztit. A lánykérés pillanatáról fotót is posztolt közösségi oldalára.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.