Animal Cannibals Yozsefváros rappelés Kate McKinnon sofőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orgován Erik, aki a sztár sofőrje volt a tavalyi, budapesti forgatása során, a Mokkában beszélt arról, hogy napi kapcsolatban van a színésznővel, aki Jimmy Fallonnál elrappelte az Animal Cannibals Yozsefváros című slágerét. A stúdióban járt Qka MC és Ricsipí is, hogy elmondják, mit jelentett számukra Kate McKinnon előadása.

Nagy Ervin, A Tanár főszereplője megszólalt az Ubrankovics Júliával történtekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-nagy-ervin-a-tanar-foszereploje-megszolalt-az-ubrankovics-juliaval-tortentekrol.htmlNagy Ervin a felfokozott botrány kellős közepén nem szólalt meg a menesztett Ubrankoics Júliáról, csak az elején árult el annyit, hogy nem volt meg közöttük az a bizonyos kémia. A színész most újra nyilatkozott és leszögezte, neki semmi köze nincs kolléganője kirúgásához. TV + SztárokOrigoMalek Andrea kislányával költözött Ausztriából Budapestrehttp://www.life.hu/sztarok/20180803-malek-andrea-kislanyaval-koltozott-ausztriabol-budapestre.htmlHúsz éve élt Ausztriában Malek Andrea, aki nemrégiben úgy döntött, lányával, Lénával visszaköltözik Budapestre. Könnyes szemmel hagyta ott barátait.. TV + SztárokPink elmondta miért napozott a parton, miközben lemondta koncertjét betegség miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180803-pink-elmondta-miert-napozott-a-parton-mikozben-lemondta-koncrtjet-betegseg-miatt.htmlPink lemondta Sydneyben rendezett koncertjét betegségre hivatkozva, ám a paparazzik lekapták őt a tengerparton napozni: elmondta, mi történt. TV + Sztárok--Esküvői lázban ég Eugénia yorki hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-eskuvoi-lazban-eg-eugenia-yorki-hercegno-hazassag.htmlRészleteket árult el közelgő esküvőjéről Eugénia yorki hercegnő. TV + Sztárok--Évekig várt új kedvesére Maksa Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-evekig-vart-uj-kedvesere-maksa-zoltan.htmlMegtalálta a boldogságot új kedvese, Marika mellett Makas Zoltán. Évekig várt a nőre, hiszen első találkozásukkor még házas volt, ám ma már boldogan él együtt a festőnővel. TV + SztárokOrigoHajdú Péter megmutatta mennyit változott, rajongói nem hisznek az életmódváltásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-hajdu-peter-megmutatta-mennyit-valtozott-rajongoi-nem-hisznek-az-eletmodvaltasban.htmlNem titok, hogy életmódváltásba kezdett Hajdú Péter, most pedig azt is megmutatta, mennyit változott 2015 óta. A műsorvezető közösségi oldalának követői vegyes érzelmekkel viszonyulnak a fotókhoz. Van, aki hiszi, hogy ez az életmódváltásnak köszönhető, egyesek szerint azonban más lehet a változás mögött. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.