műsorvezető nyelvvizsga érettségi Patai Anna énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindössze 11 éves volt Patai Anna, amikor egy ország szívébe lopta be magát a Megasztárban. A fiatal énekesnő most érettségizett. Elárulta, hogy mik a további tervei.

Csodás hangjával és virgonc bájával lopta be magát a nézők szívébe Patai Anna, amikor 11 évesen feltűnt a Megasztárban. Azóta évek teltek el, a fiatal énekesnő most érettségizett és komoly tervei vannak.

"Szerencsére nagyon jól sikerült az érettségim, ráadásul angol nyelvből oklevelet is szereztem. Mindemellett nemrég jött ki az új dalom, Leszek a nyár címmel. Kicsit nehéz volt a fellépések mellett készülni a vizsgákra, de kitartó munkával ez is sikerült" - mondta a Borsnak Patai Annak.

Patai Anna műsorvezető szeretne lenni Forrás: Patai Anna hivatalos oldala

"Most szeretnék letenni egy angol nyelvvizsgát, utána pedig mindenképpen médiaiskolában szeretnék továbbtanulni. A kedvenc tévés személyiségeim között van Ördög Nóra és Liptai Claudia. Többek között a Mokkához hasonló reggeli műsort is vezetnék, de szóba jöhet vetélkedő, vagy valamilyen talkshow is" - osztotta meg terveit az énekesnő, aki három éve boldog párkapcsolatban él. Mint mondta: Párjával nagyon erős köztük a bizalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.