Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy nem esznek húst: Milo Ventimiglia az egyik legszexibb vega

Milo Ventimiglia hús sztárok vegetáriánus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vegetáriánus étrend egyre elterjedtebb, ez pedig azoknak a sztároknak is köszönhető, akik büszkén hirdetik, hogy felhagytak a húsfogyasztással. Vannak azonban olyan hírességek, akik nem kampányolnak folyton az étrendjük előnyei mellett, ezért róluk nem is nagyon tudhattuk eddig, hogy nem esznek húst: Milo Ventimiglia például még soha az életében nem evett.

Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia Forrás: Randy Shropshire / Getty Images North America / AFP

A legszexibb vegának is választották az egyik évben a sorozatsztárt, aki ennek ellenére nem híreszteli folyton, hogy vegetáriánus. Milo nem választotta ezt az étkezési formát, egész egyszerűen így nőtt fel. A szülei is vegetáriánusok voltak, őt is annak nevelték. Ezt azt jelenti, hogy Milo még az életében soha nem evett húst!

Kate Winslet

Kate Winslet Forrás: The Tonight Show

A színésznő felnőttként lett vegetáriánus, de nincsen olyan nehéz dolga. Mivel a férje már régóta vegán, ezért a háztartásukban eddig is megtalálható volt minden, ami a húsmentes étkezéshez szükséges. A színésznő elmondta, a hűtőjük mindig tele van spenóttal, kelkáposztával és mindenféle növénnyel, és egyelőre élvezi, hogy gondolkoznia kell, milyen ételt készítsen.

Kristen Bell

Kristen Bell Forrás: Getty Images

A színésznő sem ma kezdte a húsmentes étkezést, 11 éves volt, amikor vegetáriánus életmódra váltott, 2012-ben pedig a férjével együtt vegánok lettek, azaz semmilyen állati eredetű élelmiszert nem fogyasztanak. Bár Kristen a terhessége idején engedett a szigoron, de kénytelen volt, mert több kalóriát kellett bevinnie, így ismét vegetáriánus lett.

Jared Leto

Jared Leto Forrás: InterCom

Ő szintén az egyik legszexibb vegetáriánus híresség, legalábbis a PETA listáját ő vezette 2014-ben. Az énekes és színész úgy véli, a húsmentes étrend nagyban hozzájárul ahhoz, hogy szexi és egészséges legyen. „Nagyon egészséges vagyok, azt hiszem, ebben sokat segít az, hogy már 20 éve vegetáriánus vagyok" – mondta Jared.

Pink elmondta miért napozott a parton, miközben lemondta koncertjét betegség miatthttp://www.life.hu/sztarok/20180803-pink-elmondta-miert-napozott-a-parton-mikozben-lemondta-koncrtjet-betegseg-miatt.htmlPink lemondta Sydneyben rendezett koncertjét betegségre hivatkozva, ám a paparazzik lekapták őt a tengerparton napozni: elmondta, mi történt. TV + Sztárok--Esküvői lázban ég Eugénia yorki hercegnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-eskuvoi-lazban-eg-eugenia-yorki-hercegno-hazassag.htmlRészleteket árult el közelgő esküvőjéről Eugénia yorki hercegnő. TV + Sztárok--Évekig várt új kedvesére Maksa Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-evekig-vart-uj-kedvesere-maksa-zoltan.htmlMegtalálta a boldogságot új kedvese, Marika mellett Makas Zoltán. Évekig várt a nőre, hiszen első találkozásukkor még házas volt, ám ma már boldogan él együtt a festőnővel. TV + SztárokOrigoHajdú Péter megmutatta mennyit változott, rajongói nem hisznek az életmódváltásbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-hajdu-peter-megmutatta-mennyit-valtozott-rajongoi-nem-hisznek-az-eletmodvaltasban.htmlNem titok, hogy életmódváltásba kezdett Hajdú Péter, most pedig azt is megmutatta, mennyit változott 2015 óta. A műsorvezető közösségi oldalának követői vegyes érzelmekkel viszonyulnak a fotókhoz. Van, aki hiszi, hogy ez az életmódváltásnak köszönhető, egyesek szerint azonban más lehet a változás mögött. TV + SztárokOrigoAz Animal Cannibalst a rappelés már fel is kereste az amerikai tévécsatornahttp://www.life.hu/sztarok/20180803-az-animal-cannibalst-a-rappeles-mar-fel-is-kereste-az-amerikai-tevecsatorna.htmlAz Animal Cannibalst az egész világ megismerhette, legalábbis a Józsefváros című számukat. Jimmy Fallon műsorban ugyanis ezt rappelte el Kate McKinnon amerikai színésznő. A srácok most elárulták, mi történt velük azóta. TV + SztárokOrigoMegkérte barátnője kezét Curtis: fotón a nagy pillanathttp://www.life.hu/sztarok/20180803-megkerte-baratnoje-kezet-curtis-foton-a-nagy-pillanat.htmlÖrömhírt jelentett be Curtis: eljegyezte barátnőjét, Krisztit. A lánykérés pillanatáról fotót is posztolt közösségi oldalára.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.