Palvin Barbara szupermodell Palvin Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk exkluzív interjút készített a gyönyörű modellel, Palvin Barbarával, és hat olyan dologra is fény derült, amit eddig nem is sejthettünk Barbiról.

Többek között az is kiderült, hogy milyen étellel várja haza Barbit az édesanyja, és azt is elárulta, hogy ott lesz-e az idei Sziget fesztiválon. Természetesen Barbi körül nemcsak a munka és a szexi képei miatt forr a levegő, hanem a szerelmi ügyei miatt is. Hónapok óta találgatunk, hogy éppen kivel jöhetett össze a modell. Volt itt már szó Lewis Hamiltonról, Dzsudzsák Balázsról, sőt még Julian Perretta, énekesről is.

Azurák Csabának adott interjút Marozsán Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180804-azurak-csabanak-adott-interjut-marozsan-erika-az-iiben.htmlAz I/I műsorában beszélgetett Azurák Csaba Marozsán Erikával. A gyönyörű színésznő az elmúlt időszakban keveset volt Magyarországon: az éb nagy részében New Yorkban van, de sok időt tölt Berlinben is. A színésznő most is fantasztikus formában van, nagyon jól néz ki. TV + SztárokOrigoEljegyezhette kedvesét, Görgényi Fruzsinát Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-eljegyezhette-kedveset-gorgenyi-fruzsinat-vastag-csaba-enekes.htmlVastag Csaba, amióta csak az X-Faktorban megismertük, mindig is óvta magánéletét, keveset árult el róla. Most azonban kedvese, Görgényi Fruzsina Instagramján árulkodó fotó bukkant fel. TV + SztárokOrigoKiderült, ezért mondta le Pitbull a FEZENThttp://www.life.hu/sztarok/20180729-kiderult-ezert-mondta-le-pitbull-a-fezen-fesztivalt.htmlVéget ért a 2018-as FEZEN Fesztivál Székesfehérváron, ahol olyan világsztárok szórakoztatták a koronázási városba látogatókat, mint Prodigy, Dj BoBo, vagy éppen Flo Rida, aki Pitbull sajnálatos lemondása miatt került a fesztivál nagyszínpadára. Az utolsó előtti nap hatalmas vihara ellenére elégedett a főszervező, a Life.hu-nak elmondta, mit gondol az idei rendezvényéről, mint ahogy azt is elárulta, Pitbull miért mondta le a fehérvári fellépését a színpadra lépés előtt egyetlen héttel. TV + Sztárok--Férjhez ment Vajna Timi húga, Palácsik Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20180726-ferjhez-ment-vajna-timi-huga-palacsik-lilla.htmlMásfél év jegyben járás után Palácsik Lilla férjhez ment, 24 éves barátjához, Tamáshoz. TV + SztárokOrigoCserháti Zsuzsa barátnője, Rácz Kati elmondta, miért halt meg az énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-cserhati-zsuzsa-baratnoje-racz-kati-elmondta-miert-halt-meg-az-enekesno.htmlA legendás énekesnő, Cserháti Zsuzsa 15 évvel ezelőtt hunyt el. Most barátnője, Rácz Kati emlékezett meg róla. TV + Sztárok--Megszólalt Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója Ubrankovics Júlia kirúgásának ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20180724-megszolalt-kolosi-peter-az-rtl-klub-programigazgatoja-urbankovics-julia-kirugasanak-ugyeben.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbított szerződést az RTL KlubA tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznő arról beszélt, hogy megtörték a karrierjét, később pedig így fogalmazott: "ha kussolsz, még lehet, hogy kapsz valami munkát, ha szembeszállsz velük, akkor viszont háborút indítanak, és véged". Most az RTL Klub programigazgatója is megszólalt a nagy port kavaró ügyben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.