Szexi fotót töltött fel az Instagramra Zséda

Fotó: Mudra László/Origo -
Zséda Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően dögös fotót tett fel az Instagramjára Zséda. 

Az énekesnő általában nem mutat meg túl sokat a testéből, de az alábbi fotó esetében most kivételt tett. A rajongói pedig lájkokkal halmozzák el, és szebbnél szebb bókokkal ajándékozzák meg.

Vastag Csaba elmondta az igazat eljegyzése hírérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180804-vastag-csaba-xfaktor-gyoztes-elmondta-az-igazat-eljegyzese-hirerol.htmlAhogy megírtuk, tréfás poszttal reagált az eljegyzéséről szóló hírekre Vastag Csaba. Az énekes most elárulta, igaz-e a hír, hogy házasodni készül. TV + Sztárok--Öngyilkos lett a 32 éves modell, Rick Genesthttp://www.life.hu/sztarok/20180804-ongyilkos-lett-a-32-eves-modell-rick-genest.htmlA Lady Gaga egyik videójából is ismert modell, Rick Genest depresszióban szenvedhetett. TV + Sztárok--Eljegyezhette kedvesét, Görgényi Fruzsinát Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20180731-eljegyezhette-kedveset-gorgenyi-fruzsinat-vastag-csaba-enekes.htmlVastag Csaba, amióta csak az X-Faktorban megismertük, mindig is óvta magánéletét, keveset árult el róla. Most azonban kedvese, Görgényi Fruzsina Instagramján árulkodó fotó bukkant fel. TV + SztárokOrigoÍgy fest most a 74 éves Kovács Katihttp://www.life.hu/sztarok/20180729-igy-fest-most-a-74-eves-kovacs-kati-enekesno.htmlKözös fotót posztolt Kovács Kati énekesnővel Oláh Gergő. Az énekes nem tagadja, imádja a 74 éves hírességet...TV + SztárokOrigoA Call of Duty miatt dobta barátja a mexikói időjóst Yanet Garcíáthttp://www.life.hu/sztarok/20180729-a-call-of-duty-miatt-dobta-baratja-a-mexikoi-idojost-yanet-garciat-akit-a-maximnak-fotoztak.htmlÖsszesen hat millió hűséges csodálója van Yanet Garcíának, a szexi időjósnak, akit állítólag azért dobott barátja, hogy jobban tudjon fókuszálni a Call of Dutyra, és előrébb tudjon lépni karrierjében. TV + Sztárok--Katona Renáta Mazsi felvette Berki Krisztián nevét az Instagramonhttp://www.life.hu/sztarok/20180729-katona-renata-mazsi-felvette-berki-krisztian-nevetaz-instagramon.htmlA Ripost kiszúrta, hogy Berki Krisztián szerelme, Katona Renáta megváltoztatta Instagram nevét @mazsirenata-ról @berkimazsira. Ez vajon azt jelenti amire gondolunk? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.