Elege van II. Erzsébetnek Meghan Markle dívás viselkedéséből

Forrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein -
királyi család II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle díva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírek szerint már igencsak elege van II. Erzsébet királynőnek Meghan Markle dívás viselkedéséből.

Annak ellenére, hogy a brit királyi család igyekszik minél nyitottabb lenni a modern irányzatok felé, Meghan Markle újításai már túllépnek ezen a határon. A National Enquirer azt írja, a palotában sokakat felbosszant az ifjú hercegné szokásaival. Különösen zavaró ez II. Erzsébet számára, aki már többször behívatta magához Harry feleségét és ultimátumot is adott neki azzal kapcsolatban, hogy változtasson a felfogásán.

Meghan állítólag összeszólalkozott a palota kommunikációs szakemberével, Sally Osmannal is. A nő igyekezett megtanítani a hagyományokat és a viselkedési szabályokat a hercegnének, aki lázadozott ezek ellen. Osmant végül kirúgták.

Meghan Markle-nek túl dívás a viselkedése? Forrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein
Köllő Babett boldogan vállalta el, hogy show-királynő leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-kollo-babett-boldogan-vallalta-el-hogy-showkiralyno-lesz-csak-show-es-mas-semmi-tv2.htmlKöllő Babettről lehullott a lepel, kiderült, hogy ő is showkirálynő lesz a TV2 műsorában.TV + SztárokOrigoSzexi fotóval harangozta be koncertjét Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20180805-szexi-fotoval-harangozta-be-koncertjet-der-heni-enekesno.htmlDér Heni az iskolapéldája annak, hogy mi mindent el lehet érni a rendszeres testmozgással. Az énekesnő mindent meg is tesz annak érdekében, hogy bomba alakja legyen... TV + Sztárok--Bikinibe bújtak a Barátok közt sztárjai: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-bikinibe-bujtak-a-baratok-kozt-sztarjai.htmlNyár van és a nyaralásból a Barátok közt sztárjai sem maradhatnak ki. A csinos színésznők közösségi oldalaikon mutatták meg magukat fürdőruhában. TV + SztárokOrigoÍgy készül az anyaságra Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180805-igy-keszul-az-anyasagra-meghan-markle-harry-herceg.htmlMinden jel arra utal, hamarosan tényleg belevág a családalapításba Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Ubrankovics Júlia szerint Nagy Ervin nem mond igazat a kirúgásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-ubrankovics-julia-szerint-nagy-ervin-nem-mond-igazat-a-kirugasaval-kapcsolatban-a-tanar-rtl-klub.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbította meg a szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznővel a csatorna nem volt megelégedve, és korábban Nagy Ervin, a partnere is beszélt arról, hogy nem tudnak jól együtt dolgozni. TV + SztárokOrigoHat dolog, amit biztosan nem tudtál Palvin Barbirólhttp://www.life.hu/sztarok/20180804-hat-dolog-amit-biztosan-nem-tudtal-palvin-barbi-szupermodellrol.htmlLakatos Márk exkluzív interjút készített a gyönyörű modellel, Palvin Barbarával, és hat olyan dologra is fény derült, amit eddig nem is sejthettünk Barbiról.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.