Így készül az anyaságra Meghan Markle

baba királyi család családalapítás Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel arra utal, hamarosan tényleg belevág a családalapításba Meghan Markle és Harry herceg.

Májusban mondta ki a boldogító igent egymásnak Meghan Markle és Harry herceg. Már akkor többen arról beszéltek, hogy a pár az esküvő után nem fog sokáig várni a családalapítással. Most úgy tűnik, Meghan hamarosan tényleg anya lehet: a Blikk azt írja, az ifjú hercegné már sürgeti kedvesét.

Szeretné, ha férje is olyan egészséges életmódot folytatna, mint ő, aki rendszeresen sportol és odafigyel az étrendjére. Harry-nek le kellett adnia a pluszkilóit és a cigarettától is meg kellett szabadulnia. A pár ezt nem csak maga miatt, hanem a születendő gyerek egészsége miatt is teszi.

A Harper's Bazaar továbbá arról ír, hogy a herceg nemrég eladta Audi RS6 Avant típusú autóját és olyan kocsit fog vásárolni helyette, amelyben majd a gyermekek is elférhetnek és persze, ami sokkal biztonságosabb.

A pár mielőbb gyermeket szeretne Forrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein
Ubrankovics Júlia szerint Nagy Ervin nem mond igazat a kirúgásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-ubrankovics-julia-szerint-nagy-ervin-nem-mond-igazat-a-kirugasaval-kapcsolatban-a-tanar-rtl-klub.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbította meg a szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznővel a csatorna nem volt megelégedve, és korábban Nagy Ervin, a partnere is beszélt arról, hogy nem tudnak jól együtt dolgozni. TV + SztárokOrigoFotóval üzent édesanyjának Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20180805-fotoval-uzent-edesanyjanak-weisz-fanni-eskuvo.htmlFotóval üzent édesanyjának és a nagyvilágnak Weisz Fanni: az aggodalmak és kritikák ellenére is hozzámegy szerelméhez, Péterhez. TV + SztárokOrigoŐrült rajongó akart Pásztor Annával végeznihttp://www.life.hu/sztarok/20180805-orult-rajongo-akart-pasztor-annaval-vegezni-koncert.htmlPásztor Anna életére akart törni egy férfi rajongója. Az énekesnő erről a döbbenetes eseményről a közösségi oldalán videóban számolt be. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNincs jól Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-nincs-jol-cinthya-dictator-depresszio.htmlNincs a legjobb passzban a fotós lány, Cinthya Dictator. Az Instagramjára feltöltött videóban legalábbis nem csattan ki a boldogságtól. TV + SztárokOrigoSztárok, akikről nem is tudtad, hogy nem esznek húst: Milo Ventimiglia az egyik legszexibb vegahttp://www.life.hu/sztarok/20180803-sztarok-akikrol-nem-is-tudtad-hogy-nem-esznek-hust-milo-ventimiglia.htmlA vegetáriánus étrend egyre elterjedtebb, ez pedig azoknak a sztároknak is köszönhető, akik büszkén hirdetik, hogy felhagytak a húsfogyasztással. Vannak azonban olyan hírességek, akik nem kampányolnak folyton az étrendjük előnyei mellett, ezért róluk nem is nagyon tudhattuk eddig, hogy nem esznek húst: Milo Ventimiglia például még soha az életében nem evett. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián és Mazsi alig visel valamit legújabb fotójukonhttp://www.life.hu/sztarok/20180803-berki-krisztian-es-mazsi-alig-visel-valamit-legujabb-fotojukon.htmlRengeteg fotót készített nyaralás közben Berki Krisztián és kedvese, Mazis. Az egyik azonban igazán megosztotta a rajongókat, hiszen ő és Mazsi alig viselnek valamit. Sokan azt találgatták, vajon Berki lánya, Nati is látta-e a jelenetet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.