Így készül az anyaságra Meghan Markle

baba királyi család családalapítás Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden jel arra utal, hamarosan tényleg belevág a családalapításba Meghan Markle és Harry herceg.

Májusban mondta ki a boldogító igent egymásnak Meghan Markle és Harry herceg. Már akkor többen arról beszéltek, hogy a pár az esküvő után nem fog sokáig várni a családalapítással. Most úgy tűnik, Meghan hamarosan tényleg anya lehet: a Blikk azt írja, az ifjú hercegné már sürgeti kedvesét.

Szeretné, ha férje is olyan egészséges életmódot folytatna, mint ő, aki rendszeresen sportol és odafigyel az étrendjére. Harry-nek le kellett adnia a pluszkilóit és a cigarettától is meg kellett szabadulnia. A pár ezt nem csak maga miatt, hanem a születendő gyerek egészsége miatt is teszi.

A Harper's Bazaar továbbá arról ír, hogy a herceg nemrég eladta Audi RS6 Avant típusú autóját és olyan kocsit fog vásárolni helyette, amelyben majd a gyermekek is elférhetnek és persze, ami sokkal biztonságosabb.

A pár mielőbb gyermeket szeretne Forrás: WireImage/2018 Anwar Hussein/Anwar Hussein

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.