Önzőbbé és materialistábbá válnak azok, akik luxusvalóságshow-kat néznek

Forrás: Gettyimages/Toofab/Instagram -
Kardashianék luxus kutatás valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A London School of Economics tanulmánya szerint azok a médiatartalmak, amelyeknek a középpontjában a hírnév és a luxus áll, rontják a nézők szociális érzékenységét. 

A több mint 400 felnőttön végzett kutatásban a résztvevőket két csoportra osztották. Az egyik csoporttal luxustermékek és híres emberek fotóit nézették, a másik csoport tagjai semleges képeket kaptak. A kísérlet szerint az első csoport tagjainak már rövid idő alatt csökkent a szociális érzékenységük.

Forrás: Gettyimages/Toofab/Instagram

A tesztből az is kiderült, hogy a Kardashianok valóságshow-jának elkötelezett nézői sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítanak az anyagi javak birtoklásának. A tanulmány szerint azok a médiatermékek, amelyek az anyagi javakat helyezik előtérbe, önzőbbé és antiszociálissá teszik a nézőket - ismerteti a felmérést a Nuus.

Oláh Ibolyával való találkozásáról posztolt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-olah-ibolyaval-valo-talalkozasarol-posztolt-keresztes-ildiko-enekesno.htmlA poszt tanúsága szerint a két énekesnő véletlenül futott össze. TV + Sztárok--Nincs jól Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-nincs-jol-cinthya-dictator-depresszio.htmlNincs a legjobb passzban a fotós lány, Cinthya Dictator. Az Instagramjára feltöltött videóban legalábbis nem csattan ki a boldogságtól. TV + SztárokOrigoTóth Lilla Hanna nyerte a Miss Balaton szépségversenythttp://www.life.hu/sztarok/20180805-toth-lilla-hanna-nyerte-a-miss-balaton-szepsegversenyt-balatonfureden.html2018-ban is megtartották Balatonfüreden a Miss Balaton szépségversenyt, amit a 22 éves miskolci lány, Tóth Lilla Hanna nyert. Spirituálisnak tartja magát, így adott volt a kérdés, fejben mennyire vonzotta be a koronát, de azt is elárulta a Life.hu-nak, miért szeretne Palvin Barbival szelfizni, valamint, hogy miskolciként milyen kötődése van a Balatonhoz. TV + SztárokOrigoA Mokkában menet szenvedett balesetet Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180804-a-mokkaban-menet-szenvedett-balesetet-vamos-erika-musorvezeto.htmlVámos Erika éppen a Mokka stúdiójába tartott, hogy arról meséljen, hogy milyen boldogok szerelmével, amikor balesetet szenvedett Budapesten. TV + SztárokOrigoHat dolog, amit biztosan nem tudtál Palvin Barbirólhttp://www.life.hu/sztarok/20180804-hat-dolog-amit-biztosan-nem-tudtal-palvin-barbi-szupermodellrol.htmlLakatos Márk exkluzív interjút készített a gyönyörű modellel, Palvin Barbarával, és hat olyan dologra is fény derült, amit eddig nem is sejthettünk Barbiról.TV + Sztárok--Azurák Csabának adott interjút Marozsán Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20180804-azurak-csabanak-adott-interjut-marozsan-erika-az-iiben.htmlAz I/I műsorában beszélgetett Azurák Csaba Marozsán Erikával. A gyönyörű színésznő az elmúlt időszakban keveset volt Magyarországon: az éb nagy részében New Yorkban van, de sok időt tölt Berlinben is. A színésznő most is fantasztikus formában van, nagyon jól néz ki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.