Celebjegyességek, melyek még az igen előtt véget értek: Jennifer Lopez és Ben Affleck sem házasodtak össze

Alanis Morissette Ben Affleck sztárok Winona Ryder Johnny Depp Cameron Diaz jegyesség Jared Leto Jennifer Lopez Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel a hírességek kirakatban vannak, életük egyelten eseménye sem maradhat titokban. A boldog pillanatokat persze mindenki szívesen megosztja, ám a szomorú momentumokat inkább titkolnák, például a jegyesség felbontását is. Ezek azonban mindig kiderülnek, és bizony volt bőven olyan jegyesség a sztárvilágban, amiből nem lett esküvő. Cameron Diaz és Jared Leto sem jutott el az oltárig. 

Evan Rachel Wood és Marilyn Manson

Evan Rachel Wood és Marilyn Manson Forrás: AFP

A rajongók nem voltak oda, mikor Evan és Marilyn Manson randizni kezdtek, egyrészt azért, mert a színésznő 18 évvel fiatalabb az énekesnél, másrészt azért, mert Manson akkor még házas volt... De természetesen ők nem adtak senki véleményére, 4 év járás után az énekes a színpadon kérte meg Evan Rachel Wood kezét, ám egy évvel később már szakítottak is.

Jennifer Lopez és Ben Affleck

Jennifer Lopez és Ben Affleck Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata ikonikussá vált, habár nem tartott olyan sokáig. 2002 és 2004 között alkottak egy párt, és okoztak együtt sok emlékezetes pillanatot. A nagy szenvedély azonban nem volt elég, kapcsolatuk így sem tartott ki az esküvőig. Ben Affleck ugyanis elhalasztotta a nagy napot, új időpontot pedig már nem is tűztek ki.

Winona Ryder és Johnny Depp

Johnny Depp és Winona Ryder Forrás: Getty Images

Habár ma már furcsának tűnik, hogy Johnny Depp és Winona Ryder egy párt alkottak, bizony akkoriban nagyon is jól mutattak együtt. A színész ráadásul annyira biztos volt a kapcsolatukban, hogy magára is tetováltatta a színésznő nevét, de kár volt. Hiába hitte, hogy szerelmük örökké tart majd, végül csak 3 évig voltak együtt, így természetesen esküvőre sem került sor.

Ryan Reynolds és Alanis Morissette

Ryan Reynolds és Alanis Morissette Forrás: Getty Images

Elképesztő belegondolni, hogy Ryan Reynolds volt valakivel valaha Blake Lively előtt, pedig így van. A színész évekig Alanis Morisette énekesnővel járt, két év után el is jegyezték egymást. Habár boldognak tűntek, szerelmük csak öt évig tartott. A szakítás nagyon fájdalmas volt az énekesnő számára, de sok dalt írt a szenvedésről.

Cameron Diaz és Jared Leto

Jared Leto és Cameron Diaz Forrás: Getty Images

Alig emlékszünk már rá, de bizony Cameron Diaz és Jared Leto 1999 és 2003 között egy párt alkottak. Természetesen a lánykérés is megtörtént, már az első évben feltette a nagy kérdést az énekes, ám az esküvőre valamiért sosem került sor. A jó hír azonban, hogy nem távolodtak el egymástól teljesen: Diaz még mindig a barátjának tartja Jared Letót.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth nem akar összeházasodnihttp://www.life.hu/sztarok/20180806-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-nem-akar-osszehazasodni.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth már évek óta eljegyezték egymást, de házasságra úgy tűnik, nem fog sor kerülni. TV + Sztárok--Megszólalt Demi Lovato a túladagolása után előszörhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-megszolalt-demi-lovato-a-tuladagolasa-utan-eloszor.htmlDemi Lovatót túladagolás miatt szállították kórházba július végén, most üzent mindenkinek, aki aggódott érte. TV + Sztárok--Weisz Fanni édesanyja megdöbbentő szavakat vágott hozzá lánya vőlegényezhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-weisz-fanni-edesanyja-megdobbento-szavakat-vagott-hozza-lanya-volegenyez.htmlWeisz Fanni édesanyja nagyon félti lányát annak vőlegényétől: szerinte Hajmásy Péter elzárja tőle a lányát. TV + SztárokOrigoÚjra koncertezhet a neotonos Pál Éva, tető is lesz a feje fölötthttp://www.life.hu/sztarok/20180806-ujra-koncertezhet-a-neotonos-pal-eva-teto-is-lesz-a-feje-folott.htmlÚgy tűnik, vége a Neoton Família egykori tagjának, Pál Éva kálváriájának, akinek házára a végrehajtó akarta rátenni a kezét. Egyenesbe jött, a színpadra is szeretne visszatérni. TV + Sztárok--Rengetegen utálják Gwyneth Paltrow-t, most kiderült miérthttp://www.life.hu/sztarok/20180806-rengetegen-utaljak-gwyneth-paltrowt-most-kiderult-miert.htmlElsősorban nem Gwyneth Paltrow színésznői teljesítményében találnak kivetnivalót azok, akik utálják, hanem egyéb megnyilatkozásaiban. Íme néhány dolog, ami ellenszenvet ébreszthet másokban a színésznő iránt. TV + Sztárok--Kiderült, hogy Meghan Marklevagy Harry herceg a dominánsabb a kapcsolatukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-kiderult-hogy-meghan-markle-vagy-harry-herceg-hordja-e-a-nadragot.htmlNem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk, Meghan Markle és Harry herceg nagyon boldogok együtt, de most az is kiderült, hogy kapcsolatukban ki a dominánsabb személy. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.