Egy őrült rajongó le akarta szúrni: Pásztor Anna most megszólalt

rajongó késelés félelem őrült Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Anna tévéműsorban szólalt meg azután, hogy kiderült, egy őrült rajongó végezni akart vele legutóbbi koncertjén.

Mint arról korábban már beszámoltunk, koncerten akarta késsel megszúrni egy „rajongója" Pásztor Annát. A férfi már hónapok óta zaklatta az interneten keresztül az énekesnőt, de szerencsére most sikerült a rendőröknek elkapniuk.

Pásztor Anna most a TV2 műsorában telefonon jelentkezett be és elmesélte, milyen érzésekkel állt a színpadra úgy, hogy tudta, a férfi ott lehet valahol a tömegben.

Egy óriási görcs volt a gyomromban... De nyilvánvalóan az nem jó, ha az ember elkezd félni vagy leállítja a koncertet... Én nem vagyok hajlandó félelemben élni senkitől és semmitől. Összeszedtem magamat, tudtam, hogy keménynek kell lenni. Felkészültünk, mindenki tudott róla, én megpróbáltam erős lenni, és pásztáztuk az embertömeget. Szerencsére ki is szúrták" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.