Így áll most Hosszú Katinka és Shane Tusup válópere

Forrás: Instagram/Shane Tusup -
úszónő edző Hosszú Katinka válóper Shane Tusup
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka júniusban ismét elindította a válási folyamatokat, azon igyekszik, hogy már papíron se legyen köze Tusuphoz. A Blikk úgy tudja, hogy Shane nem lesz jelen a tárgyalóteremben, amikor kimodják házassága végét.

"Úgy tudom, Shane nem utazik haza a bírósági tárgyalások miatt. Amúgy sem tartják a kapcsolatot Katinkával, nem beszélnek. Érthető is, nagyon csúnyán, indulatosan szakítottak. Csak Shane ügyvédje megy el a tárgyalásokra, ő képviseli mindenben. Nem is akar hosszú órákat repülni azért, amikor kimondják, hogy vége a házasságának. Szeretné már az egészet maga mögött tudni. Neki sem könnyű" - mondta a lapnak egy bennfenntes.

Ez volt Hosszú Katinka és Shane Tusup utolsó közös képe az edző Instagramján Forrás: Instagram/Shane Tusup

Furcsának tűnhet, de bevett szokás, hogy a válni készülő felek egyike sem jelenik meg a bíróságon. Ha közös megegyezéssel történik az elválás, akkor elég, ha az alperes jogi képviselője jelen van. Ha az anyagiakon vitatkoznak, akkor is elég, ha csak a jogi képviselők vannak jelen, hiszen mindent megbeszéltek már képviseltjükkel. Tusup esetében valószínűleg amúgy is figyelembe veszi a bíróság, hogy külföldön él.

Hosszú Katinka és Shane Tusup házassága múlt év végén romlott meg, ám tavasszal megpróbáltak kibékülni, újra közeledtek egymáshoz, nyaralni mentek. Kapcsolatukat azonban nem sikerült rendbehozni, Katinka májusban bejelentette, hogy nem csak a magánéletben, az uszodában is szakít Tusuppal. Shane erre a közösségi oldalán tálalt ki, nyílt levelében arról írt, hogy felesége megcsalta őt edzőpartnerével, a 24 éves Dudás Dániellel.

Félmeztelen képen Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-felmeztelen-kepen-madai-vivien-musorvezeto.htmlMádai Vivien dögös képet osztott meg követőivel az Instagramon. A műsorvezetőnő éppen a Balatonon nyaral, ott fotózták le. TV + Sztárok--Oláh Ibolyával való találkozásáról posztolt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-olah-ibolyaval-valo-talalkozasarol-posztolt-keresztes-ildiko-enekesno.htmlA poszt tanúsága szerint a két énekesnő véletlenül futott össze. TV + Sztárok--Nem lehetett gyereke Patrick Swayze-nek: ezért kezdett innihttp://www.life.hu/sztarok/20180805-nem-lehetett-gyereke-patrick-swayzenek-ezert-kezdett-inni.htmlBár nagyon szeretett volna, soha nem lehetett Patrick Swayze-nek. A Dirty Dancing sztárja állítólag ezért kezdett el inni, ami tönkretette a hasnyálmirigyét, és 2009-ben hasnyálmirigyrákban elhunyt.TV + Sztárok--Ilyen tanácsokkal látta el Marton Adri a Miss Balaton versenyzőithttp://www.life.hu/sztarok/20180805-ilyen-tanacsokkal-latta-el-marton-adri-a-miss-balaton-versenyzoit-2018.htmlA Life.hu sztárszerzője, a 2005-ös Miss Balaton nyertese, Marton Adri látta el tanácsokkal a 2018-as Miss Balaton mezőnyét. Adri egy kis kulisszatitkot is elárult a lányok táplálkozásáról, valamint azt is elmondta, ő hogyan tartja formában magát amellett, hogy folyamatosan ételekkel veszi körbe magát. TV + Sztárok--Elege van II. Erzsébetnek Meghan Markle dívás viselkedésébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-elege-van-ii-erzsebetnek-meghan-markle-divas-viselkedesebol.htmlA hírek szerint már igencsak elege van II. Erzsébet királynőnek Meghan Markle dívás viselkedéséből. TV + Sztárok--Önzőbbé és materialistábbá válnak azok, akik luxusvalóságshow-kat néznekhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-onzobbe-es-materialistabba-valnak-azok-akik-luxusvalosagshowkat-neznek.htmlA London School of Economics tanulmánya szerint azok a médiatartalmak, amelyeknek a középpontjában a hírnév és a luxus áll, rontják a nézők szociális érzékenységét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.