Janza Kata elárulta, családja jobban elfogadja 22 évvel fiatalabb szerelmét a szakítás óta

Forrás: Mokka -
Janza Kata Pesák Ádám szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janza Kata szakításuk után újra boldog 22 évvel fiatalabb párja, Pesák Ádám mellett. A színésznő most elárulta, hogyan reagált a család arra, hogy újra összejöttek.

Janza Kata egy 22 évvel fiatalabb férfi mellett boldog, ám kapcsolatuk nem volt zökkenőmentes. Egy rövid időre szakítottak is, ám újra egymásra találtak. „Ádám most az a férfi, akivel partnerként tudunk egymás mellett létezni szenvedélyes szerelemben" – jellemezte kapcsolatukat Janza Kata, aki azt is elárulta, a család hogyan reagált az újrakezdésükhöz.

Janza Kata és Pesák Ádám Forrás: Mokka

a külön töltött idő óta még inkább elfogadták a szüleim Ádámot.

Borsnak

Így áll most Hosszú Katinka és Shane Tusup válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-igy-all-most-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere.htmlHosszú Katinka júniusban ismét elindította a válási folyamatokat, azon igyekszik, hogy már papíron se legyen köze Tusuphoz. A Blikk úgy tudja, hogy Shane nem lesz jelen a tárgyalóteremben, amikor kimodják házassága végét.TV + SztárokOrigoFélmeztelen képen Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-felmeztelen-kepen-madai-vivien-musorvezeto.htmlMádai Vivien dögös képet osztott meg követőivel az Instagramon. A műsorvezetőnő éppen a Balatonon nyaral, ott fotózták le. TV + Sztárok--Oláh Ibolyával való találkozásáról posztolt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-olah-ibolyaval-valo-talalkozasarol-posztolt-keresztes-ildiko-enekesno.htmlA poszt tanúsága szerint a két énekesnő véletlenül futott össze. TV + Sztárok--Nem lehetett gyereke Patrick Swayze-nek: ezért kezdett innihttp://www.life.hu/sztarok/20180805-nem-lehetett-gyereke-patrick-swayzenek-ezert-kezdett-inni.htmlBár nagyon szeretett volna, soha nem lehetett Patrick Swayze-nek. A Dirty Dancing sztárja állítólag ezért kezdett el inni, ami tönkretette a hasnyálmirigyét, és 2009-ben hasnyálmirigyrákban elhunyt.TV + Sztárok--Ilyen tanácsokkal látta el Marton Adri a Miss Balaton versenyzőithttp://www.life.hu/sztarok/20180805-ilyen-tanacsokkal-latta-el-marton-adri-a-miss-balaton-versenyzoit-2018.htmlA Life.hu sztárszerzője, a 2005-ös Miss Balaton nyertese, Marton Adri látta el tanácsokkal a 2018-as Miss Balaton mezőnyét. Adri egy kis kulisszatitkot is elárult a lányok táplálkozásáról, valamint azt is elmondta, ő hogyan tartja formában magát amellett, hogy folyamatosan ételekkel veszi körbe magát. TV + Sztárok--Elege van II. Erzsébetnek Meghan Markle dívás viselkedésébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-elege-van-ii-erzsebetnek-meghan-markle-divas-viselkedesebol.htmlA hírek szerint már igencsak elege van II. Erzsébet királynőnek Meghan Markle dívás viselkedéséből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.