John Lennon gyilkosának felesége tudott arról, mire készül a férje, Mark Chapman

Forrás: AFP -
John Lennon feleség gyilkos Mark Chapman férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
John Lennont saját háza előtt gyilkolta meg Mark Chapman. A tettes felesége azóta is várja férjét, és most elárulta, tudott arról, hogy mit tervez Chapman.

John Lennont saját háza előtt lőtték le 1980. december 8-án. Négy golyót kapott a hátába. Gyilkosa Mark Chapman volt, akit életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek. Szörnyű tette ellenére felesége nem fordult el tőle, várja, hogy kiengedjék és most az is kiderült, hogy tudta, mit tervez Chapman.

Két hónappal a gyilkosság előtt a férfi elmondta feleségének, hogy mit akar tenni:

azzal akart híressé válni, hogy megöli John Lennont. Később visszakozott, és azzal nyugtatta meg a nőt, hogy meggondolta magát, a fegyverét pedig az óceánba hajította, de ez nem volt igaz.

John Lennon gyilkosának felesége tudta, mire készül a férfi Forrás: AFP

Chapman ezután mégis visszatért New Yorkba, a feleségének azt állította, szüksége van egy kis időre, hogy gondolkodjon az életéről. Gloria hitt neki, de amikor meglátta a hírekben, hogy John Lennont megölték, egyből tudta, hogy a férje tette. „Tudtam, hogy ő volt. Hogy honnan? Két hónappal korábban Mark New Yorkba utazott. Megrémülten tért haza, és azt mondta, hogy azt tervezi, megöli John Lennont, hogy hírnevet szerezzen magának. De később azt mondta, a szerelmem megmentette őt" – árulta el a gyilkos felesége.

Ő John Lennon gyilkosa Forrás: AFP/Nyc Pd

Gloria Hiroko nem vált el a férjétől azóta sem, pedig a házasságuk első évében nagyon sok erőszakot kellett elviselnie. Azóta eltelt közel negyven év, Gloria pedig még mindig a felesége.

Házastársi látogatásokat is tett a börtönben, és reméli, hogy kiengedik a férjét.

„Nem számít, mennyi ideig lesz Mark börtönben. Én várok rá" – mondta a nő. Az elmúlt években összesen 44 órát tölthettek együtt, a látogatások alatt pizzát készítettek, és szexeltek.

Így áll most Hosszú Katinka és Shane Tusup válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-igy-all-most-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere.htmlHosszú Katinka júniusban ismét elindította a válási folyamatokat, azon igyekszik, hogy már papíron se legyen köze Tusuphoz. A Blikk úgy tudja, hogy Shane nem lesz jelen a tárgyalóteremben, amikor kimodják házassága végét.TV + SztárokOrigoFélmeztelen képen Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-felmeztelen-kepen-madai-vivien-musorvezeto.htmlMádai Vivien dögös képet osztott meg követőivel az Instagramon. A műsorvezetőnő éppen a Balatonon nyaral, ott fotózták le. TV + Sztárok--Oláh Ibolyával való találkozásáról posztolt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-olah-ibolyaval-valo-talalkozasarol-posztolt-keresztes-ildiko-enekesno.htmlA poszt tanúsága szerint a két énekesnő véletlenül futott össze. TV + Sztárok--Nem lehetett gyereke Patrick Swayze-nek: ezért kezdett innihttp://www.life.hu/sztarok/20180805-nem-lehetett-gyereke-patrick-swayzenek-ezert-kezdett-inni.htmlBár nagyon szeretett volna, soha nem lehetett Patrick Swayze-nek. A Dirty Dancing sztárja állítólag ezért kezdett el inni, ami tönkretette a hasnyálmirigyét, és 2009-ben hasnyálmirigyrákban elhunyt.TV + Sztárok--Elege van II. Erzsébetnek Meghan Markle dívás viselkedésébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-elege-van-ii-erzsebetnek-meghan-markle-divas-viselkedesebol.htmlA hírek szerint már igencsak elege van II. Erzsébet királynőnek Meghan Markle dívás viselkedéséből. TV + Sztárok--Ubrankovics Júlia szerint Nagy Ervin nem mond igazat a kirúgásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-ubrankovics-julia-szerint-nagy-ervin-nem-mond-igazat-a-kirugasaval-kapcsolatban-a-tanar-rtl-klub.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbította meg a szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznővel a csatorna nem volt megelégedve, és korábban Nagy Ervin, a partnere is beszélt arról, hogy nem tudnak jól együtt dolgozni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.