Kourtney Kardashian szidalmazta a családját

Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP -
vita Kourtney Kardashian kim kardashian család veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ritka, hogy a Kardashian családról szóló valóságshow-ban pattanásikg feszülnek az indulatok. Ám az új évad előzetesében láthatjuk, hogy Kourtney Kardashian durva dolgokat vág testvére, Kim fejéhez. 

A Dailymail cikke szerint a Kardashian családról szóló valsághow legújabb évadában hatalmas veszekedéseknek lehetnek majd tanúi a nézők.

A babaváró bulira készülődvén például Kim Kardashian meglepő dolgokat hallhatott testvérétől, Kourtney-tól. Nem először alakult ki köztük parázsvita, ám most Kourtney azt mondta, hogy ő valójában egy undorító család tagja, és szégyelli magát emiatt.

Kim és Kourtney Kardashian ismét összevesztek Forrás: Frederick M. Brown / Getty Images North America / AFP

Meghan Markle nővére szerint a hercegné nem tervez találkozni apjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-meghan-markle-novere-szerint-a-hercegne-nem-tervez-talalkozni-apjaval.htmlMeghan Markle a hírek szerint nemsokára Amerikába utazik, hogy rendezze kapcsolatát apjával, de a nővére szerint ez csak egy PR fogás, szó sincs találkozóról. TV + Sztárok--Miley Cyrus és Liam Hemsworth nem akar összeházasodnihttp://www.life.hu/sztarok/20180806-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-nem-akar-osszehazasodni.htmlMiley Cyrus és Liam Hemsworth már évek óta eljegyezték egymást, de házasságra úgy tűnik, nem fog sor kerülni. TV + Sztárok--Megszólalt Demi Lovato a túladagolása után előszörhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-megszolalt-demi-lovato-a-tuladagolasa-utan-eloszor.htmlDemi Lovatót túladagolás miatt szállították kórházba július végén, most üzent mindenkinek, aki aggódott érte. TV + Sztárok--Weisz Fanni édesanyja megdöbbentő szavakat vágott hozzá lánya vőlegényezhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-weisz-fanni-edesanyja-megdobbento-szavakat-vagott-hozza-lanya-volegenyez.htmlWeisz Fanni édesanyja nagyon félti lányát annak vőlegényétől: szerinte Hajmásy Péter elzárja tőle a lányát. TV + SztárokOrigoÚjra koncertezhet a neotonos Pál Éva, tető is lesz a feje fölötthttp://www.life.hu/sztarok/20180806-ujra-koncertezhet-a-neotonos-pal-eva-teto-is-lesz-a-feje-folott.htmlÚgy tűnik, vége a Neoton Família egykori tagjának, Pál Éva kálváriájának, akinek házára a végrehajtó akarta rátenni a kezét. Egyenesbe jött, a színpadra is szeretne visszatérni. TV + Sztárok--Rengetegen utálják Gwyneth Paltrow-t, most kiderült miérthttp://www.life.hu/sztarok/20180806-rengetegen-utaljak-gwyneth-paltrowt-most-kiderult-miert.htmlElsősorban nem Gwyneth Paltrow színésznői teljesítményében találnak kivetnivalót azok, akik utálják, hanem egyéb megnyilatkozásaiban. Íme néhány dolog, ami ellenszenvet ébreszthet másokban a színésznő iránt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.