Liptai Claudia vezeti a Séfek séfe gasztro-tehetségkutatót a TV2-n

TV2 műsorvezető Liptai Claudia Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia a közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt a rajongóinak.

"Készülünk. A "Böfburginyon" mellett egy remek műsorral. Elvezetem a Séfeket az idei Séfhez" - írta Liptai Claudia egy fotóhoz, amit a közösségi oldalára posztolt. A TV2 pedig meg is erősítette a hírt.



Arnold Schwarzenegger biciklivel szeli át Budapestethttp://www.life.hu/sztarok/20180806-arnold-schwarzenegger-biciklivel-szeli-at-budapestet.htmlMár nem titok, hogy Budapesten tartózkodik Arnold Schwarzenegger, aki teleposztolja a közösségi oldalát az itt készült fotókkal és videókkal. Legutóbb a Kossuth téren kerékpározott és egy szabadtéri kondiparkban is megállt. TV + Sztárok--"Újra kinn vannak a cickók" - Bugyiban, melltartó nélkül pózol Tóth Andihttp://www.life.hu/sztarok/20180806-ujra-kinn-vannak-a-cickok-bugyiban-melltarto-nelkul-pozol-toth-andi.htmlTóth Andi, a fiatal énekesnő újabb szexi fotóval örvendeztette meg rajongóit.TV + SztárokOrigoEgy őrült rajongó le akarta szúrni: Pásztor Anna most megszólalthttp://www.life.hu/sztarok/20180806-egy-orult-rajongo-le-akarta-szurni-pasztor-anna-most-megszolalt.htmlPásztor Anna tévéműsorban szólalt meg azután, hogy kiderült, egy őrült rajongó végezni akart vele legutóbbi koncertjén. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoYozsefváros-kihívást indított az Animal Cannibalshttp://www.life.hu/sztarok/20180806-yozsefvaros-kihivast-inditott-az-animal-cannibals.htmlAz Animal Cannibals elindította a Yozsefváros című kihívást. TV + Sztárok--Itt az első fotó David Hasselhoff esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-itt-az-elso-foto-david-hasselhoff-eskuvojerol-hailey-roberts.htmlVégre megérkezett az első fotó David Hasselhoff és fiatal kedvese, Hailey esküvőjéről. TV + Sztárok--Meghan Markle nővére szerint a hercegné nem tervez találkozni apjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-meghan-markle-novere-szerint-a-hercegne-nem-tervez-talalkozni-apjaval.htmlMeghan Markle a hírek szerint nemsokára Amerikába utazik, hogy rendezze kapcsolatát apjával, de a nővére szerint ez csak egy PR fogás, szó sincs találkozóról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.