Megviseli Orbán József halála az énekes egykori barátnőjét, Ginát

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
halál gyász barátság szerelem Orbán József
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen összetört Orbán Józsi halálhírére az énekes egykori barátnője, Gina.

A 80-as években szeretett egymásba Orbán Józsi és a csinos modell, Harmath Marianna Gina. A most 49 esztendős szépség elárulta, rettentően megviseli egykori párja halála, hiszen mindig is sokat jelentett számára, barátságuk a szerelmük elmúltával is kitartott az utolsó percig.

Most is rám tör a zokogás, amikor a végzetes hajnalra gondolok. Nem tudtam aludni, kiültem a ház elé. Sötét volt az ég, majd egyszer csak megjelent egy csillag, és felsóhajtottam: Józsikám, ugye még bemehetek hozzád? Ám már nem tudtam. Az első férfi volt az életemben, de három év után beláttam, szabad szellem, sosem lesz teljesen az enyém. Fiatal voltam, nem tudtam mit kezdeni a nőkkel, akik még előttem is ajánlkoztak neki. Beletörődtem, de bele is fáradtam. Vele minden perc fantasztikus volt, nyüzsgés vette körül, mindenkit lenyűgözött a vidámságával és az intelligenciájával. Mellette álomszerű lett az életem, nagyon szeretett, a széltől is óvott, de lassan beláttam, nem ő a hercegem" – nyilatkozta a Blikknek.

Orbán József 70 éves korában hunyt el Forrás: MTI/Kollányi Péter

Gina elárulta, az énekes mindent elmondott neki a betegségéről, sokszor meg is látogatta őt a kórházban. Szomorúan emlékszik vissza az utolsó hetekre.

Megviselt, hogy a kórházban már beszélgetni sem tudott velem, csak igennel és nemmel válaszolt. A morfiumtól kábán nézett rám, miközben engem a sírógörcs kerülgetett. Dühített, hogy feladta a küzdelmet. Nem akartam elengedni a kezét, és búcsúzáskor még egyszer megsimogattam az arcát. Mint kiderült, utoljára."

Janza Kata elárulta, családja jobban elfogadja 22 évvel fiatalabb szerelmét a szakítás ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180806-janza-kata-elarulta-csaladja-jobban-elfogadja-22-evvel-fiatalabb-szerelmet-a-szakitas-ota.htmlJanza Kata szakításuk után újra boldog 22 évvel fiatalabb párja, Pesák Ádám mellett. A színésznő most elárulta, hogyan reagált a család arra, hogy újra összejöttek. TV + SztárokOrigoJohn Lennon gyilkosának felesége tudott arról, mire készül a férje, Mark Chapmanhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-john-lennon-gyilkosanak-felesege-tudott-arrol-mire-keszul-a-ferje-mark-chapman.htmlJohn Lennont saját háza előtt gyilkolta meg Mark Chapman. A tettes felesége azóta is várja férjét, és most elárulta, tudott arról, hogy mit tervez Chapman. TV + SztárokAFPÍgy áll most Hosszú Katinka és Shane Tusup válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-igy-all-most-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere.htmlHosszú Katinka júniusban ismét elindította a válási folyamatokat, azon igyekszik, hogy már papíron se legyen köze Tusuphoz. A Blikk úgy tudja, hogy Shane nem lesz jelen a tárgyalóteremben, amikor kimodják házassága végét.TV + SztárokOrigoFélmeztelen képen Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-felmeztelen-kepen-madai-vivien-musorvezeto.htmlMádai Vivien dögös képet osztott meg követőivel az Instagramon. A műsorvezetőnő éppen a Balatonon nyaral, ott fotózták le. TV + Sztárok--Oláh Ibolyával való találkozásáról posztolt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-olah-ibolyaval-valo-talalkozasarol-posztolt-keresztes-ildiko-enekesno.htmlA poszt tanúsága szerint a két énekesnő véletlenül futott össze. TV + Sztárok--Nem lehetett gyereke Patrick Swayze-nek: ezért kezdett innihttp://www.life.hu/sztarok/20180805-nem-lehetett-gyereke-patrick-swayzenek-ezert-kezdett-inni.htmlBár nagyon szeretett volna, soha nem lehetett Patrick Swayze-nek. A Dirty Dancing sztárja állítólag ezért kezdett el inni, ami tönkretette a hasnyálmirigyét, és 2009-ben hasnyálmirigyrákban elhunyt.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.