Pamela Anderson kiejlentette, hogy elhagyhatja őt szerelme, ha már nem néz ki jól

Forrás: AFP/Valery Hache -
kinézet Pamela Anderson szakítás Adil Rami
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson egy nála 19 évvel fiatalabb focistával alkot egy párt, de a színésznő nem számít arra, hogy életük végéig együtt lesznek: kijelentette, elhagyhatja őt párja, ha már nem néz ki jól.

Pamela Anderson egy fiatal focistával, Adil Ramival alkot egy párt. A szerelmesek között 19 év a korkülönbség, ami egyáltalán nem zavarja őket, ám a Baywatch egykori sztárja pontosan tudja, hogy nem tervezhet a sportolóval élete végéig. Kijelentette, hogy Adil Rami nyugodtan elhagyhatja őt, ha már nem néz ki jól.

Pamela Anderson nem várja el barátjától, hogy örökké vele maradjon Forrás: AFP/Valery Hache


„Egy napon szét fogok esni, ugye tudod? Fel kell rá készülnöd" – ezt mondta Pamela Anderson a kedvesének. A színésznő úgy gondolja, hogy együtt maradnak, ameddig szeretik egymást, és amint a férfi menni akar, elengedi – írja a Daily Mail.

Megviseli Orbán József halála az énekes egykori barátnőjét, Gináthttp://www.life.hu/sztarok/20180806-megviseli-orban-jozsef-halala-az-enekes-egykori-baratnojet-ginat.htmlTeljesen összetört Orbán Józsi halálhírére az énekes egykori barátnője, Gina. TV + Sztárok--Janza Kata elárulta, családja jobban elfogadja 22 évvel fiatalabb szerelmét a szakítás ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180806-janza-kata-elarulta-csaladja-jobban-elfogadja-22-evvel-fiatalabb-szerelmet-a-szakitas-ota.htmlJanza Kata szakításuk után újra boldog 22 évvel fiatalabb párja, Pesák Ádám mellett. A színésznő most elárulta, hogyan reagált a család arra, hogy újra összejöttek. TV + SztárokOrigoJohn Lennon gyilkosának felesége tudott arról, mire készül a férje, Mark Chapmanhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-john-lennon-gyilkosanak-felesege-tudott-arrol-mire-keszul-a-ferje-mark-chapman.htmlJohn Lennont saját háza előtt gyilkolta meg Mark Chapman. A tettes felesége azóta is várja férjét, és most elárulta, tudott arról, hogy mit tervez Chapman. TV + SztárokAFPÍgy áll most Hosszú Katinka és Shane Tusup válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-igy-all-most-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere.htmlHosszú Katinka júniusban ismét elindította a válási folyamatokat, azon igyekszik, hogy már papíron se legyen köze Tusuphoz. A Blikk úgy tudja, hogy Shane nem lesz jelen a tárgyalóteremben, amikor kimodják házassága végét.TV + SztárokOrigoNem lehetett gyereke Patrick Swayze-nek: ezért kezdett innihttp://www.life.hu/sztarok/20180805-nem-lehetett-gyereke-patrick-swayzenek-ezert-kezdett-inni.htmlBár nagyon szeretett volna, soha nem lehetett Patrick Swayze-nek. A Dirty Dancing sztárja állítólag ezért kezdett el inni, ami tönkretette a hasnyálmirigyét, és 2009-ben hasnyálmirigyrákban elhunyt.TV + Sztárok--Ilyen tanácsokkal látta el Marton Adri a Miss Balaton versenyzőithttp://www.life.hu/sztarok/20180805-ilyen-tanacsokkal-latta-el-marton-adri-a-miss-balaton-versenyzoit-2018.htmlA Life.hu sztárszerzője, a 2005-ös Miss Balaton nyertese, Marton Adri látta el tanácsokkal a 2018-as Miss Balaton mezőnyét. Adri egy kis kulisszatitkot is elárult a lányok táplálkozásáról, valamint azt is elmondta, ő hogyan tartja formában magát amellett, hogy folyamatosan ételekkel veszi körbe magát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.