Weisz Fanni édesanyja megdöbbentő szavakat vágott hozzá lánya vőlegényéhez

Forrás: FEM3 Café -
Hajmásy Péter Weisz Fanni anya vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni édesanyja nagyon félti lányát annak vőlegényétől: szerinte Hajmásy Péter elzárja tőle a lányát. 

Weisz Fanni édesanyja nagyon félti a lányát leendő vejétől, és mivel sehogy nem tud kapcsolatba lépni gyermekével, ezért a nyilvánosság előtt mondta el félelmet. A Mokkában beszélt arról, hogy szerinte veszélyben van siket lánya élete.

Weisz Fanni édesanyja durva szavalat vágott lánya vőlegényéhez Forrás: FEM3 Café
Pamela Anderson kiejlentette, hogy elhagyhatja őt szerelme, ha már nem néz ki jólhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-pamela-anderson-kiejlentette-hogy-elhagyhatja-ot-szerelme-ha-mar-nem-nez-ki-jol.htmlPamela Anderson egy nála 19 évvel fiatalabb focistával alkot egy párt, de a színésznő nem számít arra, hogy életük végéig együtt lesznek: kijelentette, elhagyhatja őt párja, ha már nem néz ki jól. TV + Sztárok--Kiderült, hogy Meghan Marklevagy Harry herceg a dominánsabb a kapcsolatukbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-kiderult-hogy-meghan-markle-vagy-harry-herceg-hordja-e-a-nadragot.htmlNem kell szakértőnek lenni ahhoz, hogy lássuk, Meghan Markle és Harry herceg nagyon boldogok együtt, de most az is kiderült, hogy kapcsolatukban ki a dominánsabb személy. TV + Sztárok--Tornóczky Anita betöltötte a 40. életévét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-tornoczky-anita-betoltotte-a-40-eletevet.htmlTornóczky Anita betöltötte a 40. életévét, de egyáltalán nem néz ki annyinak. TV + SztárokOrigoMegviseli Orbán József halála az énekes egykori barátnőjét, Gináthttp://www.life.hu/sztarok/20180806-megviseli-orban-jozsef-halala-az-enekes-egykori-baratnojet-ginat.htmlTeljesen összetört Orbán Józsi halálhírére az énekes egykori barátnője, Gina. TV + Sztárok--John Lennon gyilkosának felesége tudott arról, mire készül a férje, Mark Chapmanhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-john-lennon-gyilkosanak-felesege-tudott-arrol-mire-keszul-a-ferje-mark-chapman.htmlJohn Lennont saját háza előtt gyilkolta meg Mark Chapman. A tettes felesége azóta is várja férjét, és most elárulta, tudott arról, hogy mit tervez Chapman. TV + SztárokAFPJanza Kata elárulta, családja jobban elfogadja 22 évvel fiatalabb szerelmét a szakítás ótahttp://www.life.hu/sztarok/20180806-janza-kata-elarulta-csaladja-jobban-elfogadja-22-evvel-fiatalabb-szerelmet-a-szakitas-ota.htmlJanza Kata szakításuk után újra boldog 22 évvel fiatalabb párja, Pesák Ádám mellett. A színésznő most elárulta, hogyan reagált a család arra, hogy újra összejöttek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.