Kabát Péter 8 év alatt sem tudta megjegyezni, hol lakik: barátnője megtanította vele

Róka Adrienne tanulás lakcím Kabát Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kabát Péter memóriája nem túl erős, állítja kedvese, amit azzal bizonyított, hogy a csatár 8 év alatt se tudta megjegyezni, hol lakik.

A focista expornós kedvese tette közzé Instagram oldalán, hogy párja, Kabát Péter nem tudja megjegyezni a saját címüket. Hosszú ideig tartott, mire a csatár fejébe verte a pontos lakcímüket, amiért tortával is megjutalmazta őt.

Tudjátok miért kapott tortát? A héten felhív Peti megkérdezni, hogy mi a lakcímünk, ahol 8 éve lakunk, mert nem tudja. Kikészültem. Azóta napi 3x elmondatom vele, és mára megtanulta, ezért jár a torta!! - írta közösségi oldalára a celebmenyasszony.

Nem túl jó a memóriája, mondhatnám azt is, hogy elég gyenge. Peti a könyvelőjénél volt, és akkor hívott, hogy mi a címünk. Nem túl jó a memóriája, mondhatnám azt is, hogy elég gyenge - mesélte Adrienne a Blikknek.

Most ezzel szívja Adri a véremet. Mindennap háromszor kikérdezi a pontos címünket, de esküszöm, már álmomból felkelve is tudnám. Egyébként nem nyolc, csak hét éve lakunk ott, és nagyon jó a memóriám, csak a születési- és névnapi dátumokban nem vagyok jó. Talán még a saját névnapomat sem tudom. - folytatta Kabát.

Kitalálod, melyik a magyar luxus álomotthon? - KVÍZhttp://www.life.hu/otthon/20180802-kitalalod-melyik-a-magyar-luxusotthon-kviz.htmlA luxusról és a fényűzésről sokaknak először az aranyozott kandallók, a hatalmas terek és a külföldi házakról készült fotók ugranak be. Ám a modern luxus teljesen mást jelent: letisztult formák, visszafogott díszítettség és élhető minőségi környezet. OtthonOrigoA világ legcsodásabb hálószobái, melyeket akár ki is próbálhatsz: fotók http://www.life.hu/otthon/20180802-a-vilag-legszebb-haloszobai-fotok.htmlA hálószoba otthonunk egyik legfontosabb része. Életünk csaknem felét alvással töltjük, így alapvető fontosságú, hogy ebben a helyiségben tökéletesen el tudjunk lazulni. Persze, emellett helyet kell kapjanak a megfelelő elemekből álló tárolók is. Amikor a világítás, a formák, a színek és a hangulat egységgé áll össze, abból egy kényelmes és lazító környezet jön létre. OtthonOrigoEzeket a tárgyakat tilos mosogatógépbe tennihttp://www.life.hu/otthon/20180805-ezeket-a-targyakat-tilos-mosogatogepbe-tenni-kes-reszelo-pohar.htmlA mosogatógép rengeteg család életét könnyíti meg, ugyanakkor érdemes tudni, hogy nem szabad mindenféle mosatlant beledobni. Mutatjuk, mi az, ami tilos! OtthonOrigoLakatos Márk kiadja budapesti lakását: ennyibe kerülhttp://www.life.hu/otthon/20180802-lakatos-mark-kiadja-budapesti-lakasat-ennyibe-kerul.htmlLakatos Márk lakása ezentúl bárki otthona lehet, a stylist ugyanis kiadná 100 m2-es otthonát. OtthonFotó: Zsigmond László/Life.huNémeth Kristóf felújítja otthonát, így szállodába költözik kisfiávalhttp://www.life.hu/otthon/20180801-nemeth-kristof-felujitja-otthonat-igy-szallodaba-koltozik-kisfiaval.htmlKözel egy hónapra a Körszállóba költözik kisfiával Németh Kristóf színész. Elmondta, mi ennek az oka. Otthon--Filléres lakberendezés - Lámpák 5000 forint alatthttp://www.life.hu/otthon/20180730-vigyel-fenyt-az-otthonodba-belteri-lampak-5000-forint-alatt.htmlA luxus nem mindig kerül sokba. Az esztétikus lámpatestek kínálatában is találhatsz olyan darabokat, melyek nem kerülnek sokba, ám otthonod fényét emelheted velük. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.