Luxus Rita meglepő photoshop bakit követett el

Forrás: Youtube -
Parlament Photoshop Farkas Rita baki Feleségek luxuskivitelben Országház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte már nincs olyan fotó a közösségi oldalakon, amelyek ne lennének egy kicsit kozmetikázva. A Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Farkas Rita most azonban kicsit túlzásba esett, hiszen ennek köszönhetően még a kép háttere is meghajolt egy kicsit. 

A Dunán hajózott a Feleségek luxuskivitelben című műsor első évadából ismert Farkas Rita, aki erről az élményről egy képet is feltöltött közösségi oldalára.

Megszokhattuk, hogy a közösségi oldalakon szinte alig van olyan fotó, ami ne lenne egy kicsit kozmetikázva, vagy legalább egy kis filter ne lenne rajta. Ám Farkas Rita most egy kicsit túlzásba esett dereka karcsúsításával, hiszen a kép hátterében lévő Parlament is elhajlott egy kissé.

A fotót az Instagram-oldalán láthatod ide kattintva.

Farkas Rita könnyelműen photoshoppolt Forrás: Youtube

Celebjegyességek, melyek még az igen előtt véget értek: Jennifer Lopez és Ben Affleck sem házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-celebjegyessegek-melyek-meg-az-igen-elott-veget-ertek-jennifer-lopez-es-ben-affleck.htmlMivel a hírességek kirakatban vannak, életük egyelten eseménye sem maradhat titokban. A boldog pillanatokat persze mindenki szívesen megosztja, ám a szomorú momentumokat inkább titkolnák, például a jegyesség felbontását is. Ezek azonban mindig kiderülnek, és bizony volt bőven olyan jegyesség a sztárvilágban, amiből nem lett esküvő. Cameron Diaz és Jared Leto sem jutott el az oltárig. TV + Sztárok--Véres üzeneteket kapott zaklatójától Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20180807-veres-uzeneteket-kapott-zaklatojatol-pasztor-anna-kes-tamadas.htmlPásztor Anna elárulta, előfordult, hogy zaklatója véres fotókat küldött neki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGáspár Virág bikinis fotót töltött fel Instagramrahttp://www.life.hu/sztarok/20180807-gaspar-virag-bikinis-fotot-toltott-fel.htmlA 16 éves Gáspár Virág megmutatta követőinek, ő hogyan küzd a forróság ellen: természetesen egy medencében, bikiniben. TV + SztárokOrigoKabát Péter 8 év alatt sem tudta megjegyezni, hol lakik: barátnője megtanította velehttp://www.life.hu/sztarok/20180807-kabat-peter-8-ev-alatt-sem-tudta-megjegyezni-hol-lakik-baratnoje-megtanitotta-vele.htmlKabát Péter memóriája nem túl erős, állítja kedvese, amit azzal bizonyított, hogy a csatár 8 év alatt se tudta megjegyezni, hol lakik.TV + Sztárok--Pumped Gabót elhagyta kedvese, Luna: megcsalás és flörtökhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-pumped-gabot-elhagyta-kedvese-luna-megcsalas-es-flortok.htmlPumped Gabo és szerelme kapcsolata úgy tűnik, véget ért. A fiatal lánynál betelt a pohár, ugyanis többen állítják: az Rtl Klubon ismertté vált celeb megcsalta őt és folyamatosan csajozik is.TV + SztárokOrigoGeszler Dorottya 48 évesen is dögös: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-geeszler-dorotya-48-evesen-is-dogos.htmlGeszler Dorottya mindig megmutatja, hogy a kor nem számít: 48 évesen s nagyon dögös a műsorvezető. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.