Vastag Csaba barátnője, Görgényi Fruzsina szexi fotóval tudatta: nem terhes

Forrás: Grease/Facebook -
Görgényi Fruzsina terhesség szexi Vastag Csaba fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba barátnője, Görgényi Fruzsina egy szexi fürdőruhás fotóval öntött tiszta vizet a pohárba: nem jegyezték el egymást és babát sem várnak.

Napokig mindenki azt találgatta, vajon tényleg eljegyezte-e kedvesét Vastag Csaba. Az egyik képen ugyanis Görgényi Fruzsina ujján egy mesés gyűrű csillog. A pár ráadásul még egy félreérthető fotót is feltöltött a közösségi oldalára, amelyen a színésznő kerekedő pocakkal látható.

Ezúttal tiszta vizet öntöttek a pohárba, Fruzsina egy szexi fürdőruhás fotóval tudatta a világgal, hogy hasa lapos, nem vár gyermeket.

Köszönjük szépen a jókívánságokat, de még nincs szó lánykérésről, sem esküvőről és egyelőre csak cicákat nevelünk. És ez még most jól is van így! De ha valami változik, akkor egyértelműen jelezni fogom Nektek" – írta a fotóhoz.

Celebjegyességek, melyek még az igen előtt véget értek: Jennifer Lopez és Ben Affleck sem házasodtak összehttp://www.life.hu/sztarok/20180806-celebjegyessegek-melyek-meg-az-igen-elott-veget-ertek-jennifer-lopez-es-ben-affleck.htmlMivel a hírességek kirakatban vannak, életük egyelten eseménye sem maradhat titokban. A boldog pillanatokat persze mindenki szívesen megosztja, ám a szomorú momentumokat inkább titkolnák, például a jegyesség felbontását is. Ezek azonban mindig kiderülnek, és bizony volt bőven olyan jegyesség a sztárvilágban, amiből nem lett esküvő. Cameron Diaz és Jared Leto sem jutott el az oltárig. TV + Sztárok--Gáspár Laci felesége milliós luxusautóval pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20180807-gaspar-laci-felesege-millios-luxusautoval-pozolt.htmlRendszeresen bepillantást enged magánéletébe közösségi oldalán Gáspár Laci énekes. Láthatjuk, miket eszik, hol edz, most pedig felesége pózolt egy méregdrága luxusautóval. TV + Sztárok--Véres üzeneteket kapott zaklatójától Pásztor Annahttp://www.life.hu/sztarok/20180807-veres-uzeneteket-kapott-zaklatojatol-pasztor-anna-kes-tamadas.htmlPásztor Anna elárulta, előfordult, hogy zaklatója véres fotókat küldött neki. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGáspár Virág bikinis fotót töltött fel Instagramrahttp://www.life.hu/sztarok/20180807-gaspar-virag-bikinis-fotot-toltott-fel.htmlA 16 éves Gáspár Virág megmutatta követőinek, ő hogyan küzd a forróság ellen: természetesen egy medencében, bikiniben. TV + SztárokOrigoYozsefváros-kihívást indított az Animal Cannibalshttp://www.life.hu/sztarok/20180806-yozsefvaros-kihivast-inditott-az-animal-cannibals.htmlAz Animal Cannibals elindította a Yozsefváros című kihívást. TV + Sztárok--Itt az első fotó David Hasselhoff esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180806-itt-az-elso-foto-david-hasselhoff-eskuvojerol-hailey-roberts.htmlVégre megérkezett az első fotó David Hasselhoff és fiatal kedvese, Hailey esküvőjéről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.