A Beckham család is a földrengés sújtotta Indonéziában tartózkodik

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
Indonézia földrengés David Beckham katasztrófa Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földrengés volt Indonéziában, pont ott, ahol a Beckham család is tartózkodik.

7-es erősségű földrengés rázta meg Indonéziát vasárnap, ami hatalmas károkat okozott az országban és 142 halálos áldozatot követelt. A Beckham család jelenleg pont ott tartózkodik, egészen pontosan 96 kilométerre az epicentrumtól.

A DailyMail azt írja, szerencsére nem esett bajuk, de lelkileg megviselték őket a történtek.

Ők is érezték a földrengést. A gyerekek különösen megijedtek, de jól vannak. Együttéreznek az áldozatokkal" - nyilatkozta egy névtelen forrás.

A Beckham család veszélybe került Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo
Csókcsatával cáfolta a szakítás hírét Katie Holmes és Jamie Foxxhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-csokcsataval-cafolta-a-szakitas-hiret-katie-holmes-es-jamie-foxx-tengerpart.htmlTengerparti csókcsatával cáfolta szakításának hírét Katie Holmes és Jamie Foxx. TV + Sztárok--Sarolta hercegnő hasonmása a 3 éves Scarlett Everedhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-sarolta-hercegno-hasonmasa-a-3-eves-scarlett-evered.htmlSarolta hercegnőnek olyan édes a pofija, hogy nem bánnánk, ha kettő is lenne belőle, és van is! Megtalálták a hercegnő hasonmását. TV + Sztárok--A 68 éves Richard Gere ismét apa lesz: 33 évvel fiatalabb felesége várnadóshttp://www.life.hu/sztarok/20180808-a-68-eves-richard-gere-ismet-apa-lesz-fiatal-felesege-varnados.htmlA 68 éves Richard Gere titokban vette el fiatal barátnőjét, a 35 éves Alejandra Silvát. A színész életében azonban nem ez az egyetlen váratlan meglepetés: kiderült, hogy a sztár felesége kisbabát vár. TV + Sztárok--Elkezdődött a 26. Sziget Feszitvál, a főszervező mesélt a különleges igényekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-elkezdodott-a-26-sziget-feszitval-a-foszervezo-meselt-a-kulonleges-igenyekrol.htmlElstartolt a 26. Sziget Fesztivál, ahol az idei mottó: Love Revolution, vagyis a szeretet forradalma. De hogy pontosan mit is jelent ez, valamint az eddig valaha volt legerősebb felhozatal világsztárjai mi mindent kértek az öltözőjükbe, a főszervező, Kádár Tamás elmondta. TV + Sztárok--Pásztor Anna egyik rajongója öngyilkos lett, ezentúl nem lesz ilyen közvetlenhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-pasztor-anna-egyik-rajongoja-ongyilkos-lett-ezentul-nem-lesz-ilyen-kozvetlen.htmlLegutóbbi koncertjén késsel akart rátámadni egyik rajongója Pásztor Annára, most pedig arról számolt be az énekesnő, hogy korábban egy másik rajongója öngyilkos lett és neki küldött búcsúlevelet. Úgy döntött, ezentúl nem lesz olyan közvetlen azokkal, akik szeretik a zenéjét. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoLehet, hogy Meghan Markle II. Erzsébet miatt nem lehet ott az Emmy-díjátadónhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-lehet-hogy-meghan-markle-ii-erzsebet-miatt-nem-lehet-ott-az-emmydijatadon.htmlMeghan Markle-t Harry herceggel együtt meghívták az Emmy-díjátadóra, de a hercegné udvariasan visszautasította. Rossz nyelvek szerint II. Erzsébet miatt nem lehet ott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.