Lehet, hogy Meghan Markle II. Erzsébet miatt nem lehet ott az Emmy-díjátadón

Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo -
Emmy II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle-t Harry herceggel együtt meghívták az Emmy-díjátadóra, de a hercegné udvariasan visszautasította. Rossz nyelvek szerint II. Erzsébet miatt nem lehet ott. 

Meghan Markle-t meghívták az Emmy-díjátadóra, ő lenne az est különleges vendége, ráadásul így méltóképpen zárhatná le színésznői pályafutását, és találkozhatna kollégáival, valamint a szakmában szerzett barátaival.

Meghan Markle nem lesz ott az Emmy-díjátadón Forrás: Getty Images/2018 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

A The Sun által megszólaltatott ismerősök remélték, hogy Meghan részt vesz az eseményen, de mint kiderült, nem fog. Az NBC csatorna közlése szerint a hercegné udvariasan visszautasította a meghívást. A Bors azt írja, II. Erzsébet miatt kellett visszautasítania Meghannak ezt a felkérést, a királynő helytelenítené, így nem volt mit tenni.

25 milliós tartozása van Szilágyi Istvánéknak: saját filmmel próbálnak kilábalni a bajbólhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-25-millios-tartozasa-van-szilagyi-istvaneknak-sajat-filmmel-probalnak-kilabalni-a-bajbol.htmlSzilágyi István és felesége a fiuk által felvett hitel miatt kerültek csapdába, 25 milliós tartozásuk van. Saját film készítésével próbálnak kikerülni a csávából. TV + Sztárok--Piros fürdőruhában szexizik Singh Viki: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-piros-furdoruhaban-szexizik-singh-viki.htmlSingh Viki vízparton szexizik: piros fürdőruhában mutatta meg formás idomait. TV + SztárokOrigoKét férfit szeret egyszerre Pamela Andersonhttp://www.life.hu/sztarok/20180807-ket-ferfit-szeret-egyszerre-pamela-anderson-vallomas.htmlPamela Anderson boldog párkapcsolatban él Adil Rami focistával, ugyanakkor most kiderült, van még valaki, akihez romantikus szálak fűzik. TV + Sztárok--El kellett halasztani Völgyi Zsuzsi szüléséthttp://www.life.hu/sztarok/20180807-el-kellett-halasztani-volgyi-zsuzsi-szuleset-programozott-csaszarmetszes.htmlSzüléséről mesélt Völgyi Zsuzsi: kiderült, hogy a programozott császármetszését el kellett halasztani sürgős műtétek miatt. TV + Sztárok--Erzsébet királynő orra elé pottyantott egy pónihttp://www.life.hu/sztarok/20180807-erzsebet-kiralyno-orra-ele-pottyantott-egy-poni.htmlNem lepődött meg Erzsébet királynő, csak mosolygott tovább a tőle megszokott módon, amikor a minap egy hivatalos látogatás során előtte könnyített magán egy póni. TV + Sztárok--Varga Viktor elárulta, van-e barátnőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180807-varga-viktor-elarulta-van-e-baratnoje.htmlVarga Viktor eddig nem nyilatkozott magánéletéről, de most megtette. Elárulta, van-e barátnője. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.