Bikiniben mutatta meg alakját a kislányával strandoló Csákány Mónika

anyaság cukiság strand Csákány Mónika gyermek bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csákány Mónika kislányával indult strandolni. A kép hihetetlenül aranyos lett, hiszen anya és lánya boldogan nevetnek egymásra. 

Nem csak egy dologért érdemes megnézni Csákány Mónika legújabb fotóját, aki kislányával indult strandolni a kánikulában. A modell és színésznő hihetetlen alakot villantott bikiniben, ám ami még ennél is szembetűnőbb, hogy milyen aranyosan mosolyognak egymásra lányával, akinek vörös haja csak úgy sugárzik a napsütésben.

Az egyforma stílusú fürdőruhájuk pedig csak még ellenállhatatlanabbá teszi a fotót.

Anya, nemsoká futhatsz utánam! ❤️

C S Á K Á N Y M Ó N I K A (@csakanymonika) által megosztott bejegyzés,

Vasvári Vivien videón mutatta pazar esküvőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-vasvari-vivien-videon-mutatta-pazar-eskuvojet.htmlSzámos fotót töltött már fel közösségi oldalára esküvőjéről a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien, ám most videón is megmutatta, hogyan keltek egybe szerelmével, Fecsóval. TV + Sztárok--Berki Krisztián óriásplakáton köszöntötte Mazsit születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-berki-krisztian-oriasplakaton-koszontotte-mazsit-szuletesnapjan.htmlBerki Krisztián kitett magáért! Barátnője születésnapi meglepetése olyan nagyra sikerült, hogy Mazsi el is sírta magát. TV + SztárokOrigoChrissy Teigen méretes tokát villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-chrissy-teigen-meretes-tokat-villantott-szelfi.htmlElőnytelen fotót mutatott magáról a nemrég szült Chrissy Teigen: tokát villantott. Úgy véli, nem kell mindig tökéletesnek látszani. TV + Sztárok--Kiszel Tünde a hullámokon ringatta hatalmas méretű kebleit: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-kiszel-tunde-a-hullamokon-ringatta-hatalmas-meretu-kebleit-video.htmlKiszel Tünde igazán jó formában van, amit szívesen meg is mutat követőinek. Ezúttal egy igen zavarba ejtő videóval köszönte meg az egyik posztja alá érkező rengeteg kommentet.TV + SztárokOrigoJanicsák Veca nagyon érzéki legújabb klipjében: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-janicsak-veca-nagy-erzeki-legujabb-klipjeben.htmlSejtelmes és érzéki felvételek készültek Janicsák Vecáról új klipjének forgatása alatt. A népszerű énekesnő a napokban forgatta a Hazudjunk igazat című vadonatúj dalhoz készülő képi anyagot, amelyben izgalmas koncepción keresztül mutatja be a gyengéd érzések változó dinamikáját. TV + Sztárok--Kourtney Kardashian szakított fiatalabb kedvesével, Younes Bendjimavalhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-kourtney-kardashian-szakitott-fiatalabb-kedvesevel-younes-bendjimaval.htmlÚgy tűnik, véget ért a szerelem Kourtney Kardashian és 14 évvel fiatalabb kedvese, Younes Bendjima között. Ám az okok egyelőre nem világosak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.