Gáspár Evelinnek egy parkolóőrrel támadt nézeteltérése

Forrás: TV2/Mokka -
vita parkolóőr Gáspár Evelin parkolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Parkolóőrrel keveredett vitába Gáspár Evelin Budapest belvárosában.

A Story magazin olvasója készített lesifotót Gáspár Evelinről, aki épp egy parkolóőrrel vitatkozott Budapest belvárosában. A sztárcsemete később magyarázatot is adott a történtekre.

Való igaz, parkolási vitába keveredtünk a parkolóőrrel! Az Ó utcában álltam meg, kiszálltam az autómból, és kerestem a parkolójegy-automatát, de nem találtam. Mire visszaértem a kocsihoz, már ott állt, és keményen meg akart büntetni. Én pedig mondtam neki, hogy ne tegye, mert szándékomban áll jegyet venni, csak nem tudom, hol kell. Vitatkoztunk, majd szerencsére kis idő után elengedett" – nyilatkozta.

Gáspár Evelin parkolóőrrel keveredett vitába Forrás: TV2/Mokka
Életében először férje nélkül nyaral Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20180809-eleteben-eloszor-ferje-csaba-nelkul-nyaral-szandi.htmlFérje, Csaba nélkül ment nyaralni Szandi. Először tett ilyet házasságkötésük óta. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg alakját a kislányával strandoló Csákány Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20180809-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-a-kislanyaval-strandolo-csakany-monika.htmlCsákány Mónika kislányával indult strandolni. A kép hihetetlenül aranyos lett, hiszen anya és lánya boldogan nevetnek egymásra. TV + Sztárok--Nagy Alekosz kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális lesz: túl van az első randinhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-nagy-alekosz-kiserleti-jelleggel-pentekig-homoszexualis-lesz-tul-van-az-elso-randin.htmlAlekosz csalódott a nőkben, ezzel szemben a homoszexuális férfiak imádatát élvezi elmondása szerint. Így hát úgy döntött. kísérleti jelleggel péntekig homoszexuális lesz. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián óriásplakáton köszöntötte Mazsit születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20180809-berki-krisztian-oriasplakaton-koszontotte-mazsit-szuletesnapjan.htmlBerki Krisztián kitett magáért! Barátnője születésnapi meglepetése olyan nagyra sikerült, hogy Mazsi el is sírta magát. TV + SztárokOrigoKourtney Kardashian szakított fiatalabb kedvesével, Younes Bendjimavalhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-kourtney-kardashian-szakitott-fiatalabb-kedvesevel-younes-bendjimaval.htmlÚgy tűnik, véget ért a szerelem Kourtney Kardashian és 14 évvel fiatalabb kedvese, Younes Bendjima között. Ám az okok egyelőre nem világosak. TV + Sztárok--Celebek, akiket a sztárok sem bírnak: Justin Biebert és Lindsay Lohant sem látják szívesenhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-celebek-akiket-a-sztarok-sem-birnak-justin-biebert-es-lindsay-lohant-sem-latjak-szivesen.htmlMindenkinek van olyan ismerőse, akit igazából nem lát szívesen, így vannak ezzel a sztárok is. Nem is egy olyan híresség mászkál Hollywoodban, akit inkább messziről elkerülnek a többiek, már ha tehetik. A botrányaik, vagy éppen a körülöttük keringő pletykák miatt nem látják őket szívesen: Justin Bieber is egy nem szívesen látott személy, de Lindsay Lohan is rajta van a feketelistán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.