Nyaralásán rabolták ki Marcellinát

Fotó: Csudai Sándor -
Marcellina rendőrség Francia Riviéra rablás nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rémálommá vált Marcellina álomnyaralása: az énekesnőt a francia riviérán fosztották ki.

Marcellina és párja Franciaországba utazott nyaralni, ám ott egy nagyon kellemetlen élményben volt részük. Hiába terveztek egy egyhónapos kiruccanást, két hét múlva haza kellett jönniük, lakóbuszukat ugyanis illetéktelen feltörték.

A bűnözők értékes tárgyakat vittek el tőlük, olyanokat is, amelyek pótolhatatlanok.

Sok mindent elvittek. A videókamerát, a laptopot a készülő új lemezem anyagával, a ruháink egy részét, a búvárfelszerelésünket és némi készpénzt. Még szerencse, hogy a papírjaink és a bankkártyák nálunk voltak, így haza tudtunk jutni" – mesélte szomorúan az énekesnő a Story magazinnak.

Marcellinának rosszul sikerült a nyaralása Fotó: Csudai Sándor - Origo

Marcellina nagyon szomorú, hiszen a rendőrök szerint esély sincs arra, hogy előkerüljenek a dolgaik. Most minden dalt újra kell írnia, amit az új lemezére tervezett, egyelőre azonban annyira feldúlt, hogy képtelen rá.

Életében először férje nélkül nyaral Szandihttp://www.life.hu/sztarok/20180809-eleteben-eloszor-ferje-csaba-nelkul-nyaral-szandi.htmlFérje, Csaba nélkül ment nyaralni Szandi. Először tett ilyet házasságkötésük óta. TV + Sztárok--Bikiniben mutatta meg alakját a kislányával strandoló Csákány Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20180809-bikiniben-mutatta-meg-alakjat-a-kislanyaval-strandolo-csakany-monika.htmlCsákány Mónika kislányával indult strandolni. A kép hihetetlenül aranyos lett, hiszen anya és lánya boldogan nevetnek egymásra. TV + Sztárok--Vasvári Vivien videón mutatta pazar esküvőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-vasvari-vivien-videon-mutatta-pazar-eskuvojet.htmlSzámos fotót töltött már fel közösségi oldalára esküvőjéről a Feleségek luxuskivitelben című műsorból ismert Vasvári Vivien, ám most videón is megmutatta, hogyan keltek egybe szerelmével, Fecsóval. TV + Sztárok--Chrissy Teigen méretes tokát villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180809-chrissy-teigen-meretes-tokat-villantott-szelfi.htmlElőnytelen fotót mutatott magáról a nemrég szült Chrissy Teigen: tokát villantott. Úgy véli, nem kell mindig tökéletesnek látszani. TV + Sztárok--Celebek, akiket a sztárok sem bírnak: Justin Biebert és Lindsay Lohant sem látják szívesenhttp://www.life.hu/sztarok/20180808-celebek-akiket-a-sztarok-sem-birnak-justin-biebert-es-lindsay-lohant-sem-latjak-szivesen.htmlMindenkinek van olyan ismerőse, akit igazából nem lát szívesen, így vannak ezzel a sztárok is. Nem is egy olyan híresség mászkál Hollywoodban, akit inkább messziről elkerülnek a többiek, már ha tehetik. A botrányaik, vagy éppen a körülöttük keringő pletykák miatt nem látják őket szívesen: Justin Bieber is egy nem szívesen látott személy, de Lindsay Lohan is rajta van a feketelistán. TV + SztárokOrigoÖsszeverték egy szórakozóhelyen a Taxi-filmek főszereplőjét, Samy Nacerithttp://www.life.hu/sztarok/20180808-osszevertek-egy-szorakozohelyen-a-taxifilmek-foszereplojet-samy-nacerit.htmlSzóváltásba, majd verekedésbe keveredett a Taxi-filmek főszereplője, Samy Naceri Moszkvában. A rendőrök már keresik a férfit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.