Lengyel Tamás, A mi kis falunk szereplője megmutatta átalakulását: videó

Forrás: Facebook/Lengyel Tamás -
Lengyel Tamás szerep bajusz sorozat videó smink átalakulás A mi kis falunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jellegzetes haj és bajusz: kemény munka eredménye, mire Lengyel Tamás Bodri Györgyé alakul A mi kis falunk című sorozat kedvéért. Videón mutatta meg, hogyan változtatják át a forgatások előtt. 

A sármos színész, Lengyel Tamás külsejét nem kis mértékben alakítják át A mi kis falunkban játszott szerepe kedvéért.

Sokak kedvence az általa alakított Bodri György, a színész pedig most videóban mutatta meg, mi történik a sminkben a forgatások előtt. A bajusz felhelyezése, a smink, de a haj sem 2 perc alatt készül el. A felvétel igencsak látványosra sikerült.

The making of GYURI. #filmmaking #easterneuropeanactor #actors #actor

Lengyel Tamás (@lengyeltamas_official) által megosztott bejegyzés,

Sztárok, akikről nem tudtad, hogy sztriptízeltek: Brad Pitt és Lady Gaga is vetkőztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-sztarok-akikrol-nem-tudta-hogy-sztriptizetek-brad-pitt-es-lady-gaga-is-vetkoztek.htmlA ma már luxusban élő sztárok is voltak egykor nélkülözők, akik igyekeztek minden lehetőséget megragadni, amivel pénzt tudtak keresni. Sokan a sztriptízt választották, hiszen ezzel viszonylag gyorsan lehet nagy összeget keresni. Még Brad Pitt is rákényszerült a vetkőzésre, de Catherine Zeta-Jones is ledobta magáról a textilt egy kis pénzért. TV + Sztárok--Orbán Józsefet az a fiatal barátnője is gyászolja, aki elhagyta őt betegsége alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180810-orban-jozsefet-az-a-fiatal-baratnoje-is-gyaszolja-aki-elhagyta-ot-betegsege-alatt.htmlOrbán Józsi július végén távozott az élők sorából hosszan tartó betegség után. Fiatal barátnője is elbúcsúztatta a 100 Folk Celsius frontemberét, pedig a hírek szerint nem volt végig mellette betegsége alatt. TV + SztárokOrigoBikinis fotókat posztolt Erdélyi Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20180810-bikinis-fotokat-posztolt-erdelyi-monika-mollika.htmlErdélyi Mónika fürdőruhás fotót osztott meg magáról és kislányáról a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoKourtney Kardashian melleit összepréseli szűk ruhája: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-kourtney-kardashian-melleit-osszepreseli-szuk-ruhaja.htmlKourtney Kardashian szereti kihangsúlyozni alakját, de talán az ennyire szűk ruháktól nem ártana tartózkodni: teljesen összepréselte a melleit. TV + SztárokOrigoFESZTIVÁLHANGULAT A 100 ÉVES GELLÉRT FÜRDŐBENhttp://www.life.hu/sztarok/hirdetes/20180810-fesztivalhangulat.htmlA patinás Szt. Gellért Gyógyfürdő és Uszoda 2018-ban ünnepli 100. születésnapját. Ezen alkalomból a fürdő különleges és változatos programokkal készül szeptember 8-án és 9-én.HirdetésBen Affleck a villája előtt álló mobilvécét használta: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-ben-affleck-a-villaja-elott-allo-mobilvecet-hasznalta.htmlBen Affleck ugyan pár lépésnyire volt saját, 20 millió dollárt érő villájától, mégis az építőmunkások számára kitelepített mobilvécét használta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.