Sacha Baron Cohen és felesége, Isla Fisher Budapesten van

Isla Fisher világsztár Magyarország Sacha Baron Cohen Budapest nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Will Smith és Arnold Schwarzenegger után újabb világsztárok látogattak Budapestre. Sacha Baron Cohent  kapták lencsevégre a magyar fővárosban. Felesége, Isla Fisher pedig már Instagramra is posztolt. 

A Player.hu újságírója kapta lencsevégre Budapest utcáin Sacha Baron Cohen komikus, színészt, amint épp egy étterem vagy kávézó teraszán ücsörög. Azt egyelőre nem tudni, hogy miért érkezett a magyar fővárosba, ám felesége, Isla Fisher már Instagram-ra is posztolt. Az is lehet, hogy nem munka, csak egyk is pihenni vágyás hozta őket ide.

Meghan Markle-t nem hatják meg apja nyilatkozatai, nem beszél velehttp://www.life.hu/sztarok/20180810-meghan-marklet-nem-hatjak-meg-apja-nyilatkozatai-nem-beszel-vele.htmlSussex hercegnéjének apja, Thomas Markle továbbra is sorra adja az interjúkat, legutóbb azt nyilatkozta, hogy legszívesebben meghalna, amiért lánya nem beszél vele. Meghan Markle azonban nem hagyja, hogy apja krokodilkönnyei meghassák. TV + Sztárok--Reggeli futás közben kapták lencsevégre Hugh Jackmant félmeztelenülhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-reggeli-futas-kozben-kaptak-lencsevegre-hugh-jackmant-felmeztelenul.htmlCsak egy fürdőnadrágot visel a színész, Hugh Jackman azokon a fotókon, amelyeken a tengerparton fut a kora reggeli órákban. TV + Sztárok--Lengyel Tamás, A mi kis falunk szereplője megmutatta átalakulását: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-lengyel-tamas-a-mi-kis-falunk-szereploje-megmutatta-atalakulasat-video.htmlJellegzetes haj és bajusz: kemény munka eredménye, mire Lengyel Tamás Bodri Györgyé alakul A mi kis falunk című sorozat kedvéért. Videón mutatta meg, hogyan változtatják át a forgatások előtt. TV + SztárokOrigoMinden koncertjét lemondta Demi Lovatohttp://www.life.hu/sztarok/20180810-minden-koncertjet-lemondta-demi-lovato.htmlDemi Lovato túladagolása után bevonult a rehabra, ezért a hírek szerint lemondta turnéjának fennmaradó állomásait. TV + Sztárok--Sztárok, akikről nem tudtad, hogy sztriptízeltek: Brad Pitt és Lady Gaga is vetkőztekhttp://www.life.hu/sztarok/20180810-sztarok-akikrol-nem-tudta-hogy-sztriptizetek-brad-pitt-es-lady-gaga-is-vetkoztek.htmlA ma már luxusban élő sztárok is voltak egykor nélkülözők, akik igyekeztek minden lehetőséget megragadni, amivel pénzt tudtak keresni. Sokan a sztriptízt választották, hiszen ezzel viszonylag gyorsan lehet nagy összeget keresni. Még Brad Pitt is rákényszerült a vetkőzésre, de Catherine Zeta-Jones is ledobta magáról a textilt egy kis pénzért. TV + Sztárok--Orbán Józsefet az a fiatal barátnője is gyászolja, aki elhagyta őt betegsége alatthttp://www.life.hu/sztarok/20180810-orban-jozsefet-az-a-fiatal-baratnoje-is-gyaszolja-aki-elhagyta-ot-betegsege-alatt.htmlOrbán Józsi július végén távozott az élők sorából hosszan tartó betegség után. Fiatal barátnője is elbúcsúztatta a 100 Folk Celsius frontemberét, pedig a hírek szerint nem volt végig mellette betegsége alatt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.