Új párjával Sziget Fesztiválozott Demcsák Zsuzsa

Forrás: instagram.com/zsdemcsak -
Demcsák Zsuzsa Sziget 2018 szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szenvedélyes csókváltás közepette kapta lencsevégre a Bors fotósa Demcsék Zsuzsát és új párját a Sziget Fesztiválon. Úgy tűnik, nagy a boldogság. 

"Szinte el sem engedik egymást. Nagyon komolyan izzik köztük a levegő. Többször is láttuk már, ahogy szenvedélyesen összefonódnak és heves csókokat váltanak. Még annak a szőke hölgy társaságában sem zavartatják magukat, aki velük van. Látszik, hogy közel áll hozzá is a férfi, úgyhogy arra tippelünk, hogy régebben ismerik egymást, vagy Zsuzsa egyik közeli barátnője" - mesélték a Borsnak fesztiválozók.

A lap megkereste a tévést, hogy kifaggassa az új szerelemről. Zsuzsa nem örült a róluk készült lesifotóknak, de nem tagadta a történteket. "Köszönöm szépen, jól vagyok, de a magánéletemmel kapcsolatban nem szeretnék részletekbe menni" -nyilatozta.

Forrás: instagram.com/zsdemcsak

Így nézett ki Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas, amikor egymásba szerettekhttp://www.life.hu/sztarok/20180811-igy-nezett-ki-catherine-zetajones-es-michael-douglas-amikor-egymasba-szerettek.htmlCatherine Zeta-Jones az Instagramon mutatta meg, miként festettek férjével, Michael Douglasszel, amikor 18 éve összejöttek. TV + Sztárok--A 34 éves Pepe Munoz lehet Céline Dion új szerelmehttp://www.life.hu/sztarok/20180811-a-34-eves-pepe-munoz-lehet-celine-dion-uj-szerelme.htmlEgyre többet jelenik meg egy fiatal férfi oldalán Céline Dion. Az énekesnő két éve veszítette el a férjét, és most úgy tűnik, kész továbblépni. TV + Sztárok--Ilyen tanácsokkal látta el Marton Adri a Miss Balaton versenyzőithttp://www.life.hu/sztarok/20180805-ilyen-tanacsokkal-latta-el-marton-adri-a-miss-balaton-versenyzoit-2018.htmlA Life.hu sztárszerzője, a 2005-ös Miss Balaton nyertese, Marton Adri látta el tanácsokkal a 2018-as Miss Balaton mezőnyét. Adri egy kis kulisszatitkot is elárult a lányok táplálkozásáról, valamint azt is elmondta, ő hogyan tartja formában magát amellett, hogy folyamatosan ételekkel veszi körbe magát. TV + Sztárok--Félmeztelen képen Mádai Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-felmeztelen-kepen-madai-vivien-musorvezeto.htmlMádai Vivien dögös képet osztott meg követőivel az Instagramon. A műsorvezetőnő éppen a Balatonon nyaral, ott fotózták le. TV + Sztárok--Nincs jól Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-nincs-jol-cinthya-dictator-depresszio.htmlNincs a legjobb passzban a fotós lány, Cinthya Dictator. Az Instagramjára feltöltött videóban legalábbis nem csattan ki a boldogságtól. TV + SztárokOrigoSzexi fotót töltött fel az Instagramra Zsédahttp://www.life.hu/sztarok/20180804-szexi-fotot-toltott-fel-az-instagramra-zseda-enekesno.htmlElképesztően dögös fotót tett fel az Instagramjára Zséda. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.