Horváth Tamásék családja egy kutyussal bővült

kutya állat család Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ennél aranyosabb fotóval nem is jelenthette volna be Horváth Tamás énekes csalájduk bővülését. Ő és felesége mostantól egy kutyussal osztják meg otthonukat. 

"Sziasztok! Goku vagyok, az új családtag! Az elkövetkező időszakban nem nagyon fogom hagyni, hogy aludjanak a gazdijaim, de cserébe nagyon fogom szeretni őket!" - írta Instagramra feltöltött fotójához Horváth Tamás énekes. Úgy tűnik, ő és felesége mostantól Gokuval osztják meg otthonukat.

Az édes kutyus fotójától elaltéltak rajongói. Sorra érkeznek a kommentek, akad azonban olyan is, aki a figyelmezteti őket: tényleg nem alszanak majd sokat.

"Nővéremnek is ilyen kutyusa van, garantálom neked, hogy se aludni, se élni nem fogsz tudni, a kicsinek annyi energiaja van, hogy olyat még nem láttál. De iszonyat aranyosak. Vidám kutyusok!" - jegyezte meg a kommentelő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.