Ricky Martin kidolgozott felsőtestet villantott a strandon

Ricky Martin felsőtest szexi strand énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Strandolni indult a hőségben a népszerű énekes, Ricky Martin. A parton természetesen csak egy fürdőnadrágot viselt, így látni engedte tökéletesen kidolgozott testét. 

Férjével, Jwan Yoseffel pihen a Porto Cervoban találató strandon a népszerű énekes, Ricky Martin. A hőségben megszabadult ruháitól, mindössze csak egy fürdőnadrágot viselt, így a lesifotósok kamerái előtt kirajzolódott idolgozott felsőteste.

Ricky Martin egyébként hamarosan Magyarországon is koncertet ad, így a hazai rajongók is tombolhatnak a latin ritmusokra.

Ricky Martin a strandon relaxált Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Férjével pihent az énekes Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Aleska betöltötte a 30. életévét: hatalmasat bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20180813-aleska-betoltotte-a-30-eletevet-hatalmasat-bulizott.htmlAleska betöltötte a 30. életévét, amit hatalmas partival ünnepelt. Semmi sem billenthette ki jó kedvéből. TV + SztárokOrigoVideóval sokkolta rajongóit Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-videoval-sokkolta-rajongoit-varga-viktor-harisnya.htmlVideóval sokkolta követőit Varga Viktor: gyerek módjára egy méretes harisnyába bújt. TV + SztárokOrigoExkluzív interjút adott Parov Stelar: elmondta, milyen a magyar közönséghttp://www.life.hu/sztarok/20180813-exkluziv-interjut-adott-parov-stelar-elmondta-milyen-a-magyar-kozonseg.htmlA Parov Stelar idén Lana Del Ray előtt tüzelte fel a közönséget a Sziget Fesztiválon, de zenekarával már nem először járnak Magyarországon. A Life.hu riportere, Domszky László fellépésük előtt faggatta az electro swing atyját arról, mennyire szeret nálunk zenélni, és arról is, hogy mi a véleménye a magyar közönségről. Marcus Füreder szerint a magyarok igaz parti állatok! Nézd meg, mit mondott még rólunk. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoKonkoly Ági megmutatta terhespocakját bikiniben: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-konkoly-agi-megmutatta-terhespocakjat-bikiniben.htmlKonkoly Ági második gyermekével várandós, nemrég pedig megutatta, mekkora már a terhespocakja. Nagyon szép kismama. TV + SztárokOrigoZacher Gábort csókolózás közben a Szigeten kapták le kedvesévelhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-zacher-gabort-csokolozas-kozben-a-sziget-fesztivalon-kaptak-le-kedvesevel.htmlSzerelmével, Mónikával kapták le a Szigeten Zacher Gábort. A pár tinédzser módjára turbékolt. TV + Sztárok--Berki Krisztián eljegyezte szerelmét, Mazsithttp://www.life.hu/sztarok/20180813-berki-krisztian-eljegyezte-szerelmet-mazsit.htmlRohamtempóban halad Berki Krisztián és Mazsi kapcsolata: eljegyezték egymást. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.