Tóth Andi bugyira vetkőzött, dekoltázst villantott

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
mell szexi bugyi énekesnő kebel Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ritka, hogy merész képpel rukkol elő az énekes, Tóth Andi. Ám most szinte minden eddigit felülmúlt: bugyira vetkőzött és elképesztő dekoltázst mutatott. 

"Szexi, dögös és formás. Imádom azokat a cickókat."

"Végre. Régen láttuk a gyönyörű ciciket" - írták a kommentben a rajongók Tóth Andi egyik legfrissebb fotójához, melyen igencsak sokat mutatott magából.

Mindössze egy csipkés fekete bugyit és egy blézert visel, így nemcsak szexi hasát, hanem dús kebleit is láttatni engedte. A követői nem tudnak betelni a fotóval.

#shooting #thebitchisback ‍♀️ ‍♀️

Tóth Andi (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés,

Kiszel Tünde elektromos rollerre pattant: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-kiszel-tunde-elektromos-rollerre-pattant.htmlKiszel Tünde olyat tett, mint még soha életében: elektromos rollerre pattant. TV + SztárokOrigoTolvai Reni megmutatta, milyen gömbölyded a fenekehttp://www.life.hu/sztarok/20180813-tolvai-reni-megmutatta-milyen-gombolyded-a-feneke.htmlNemcsak hangjáért imádják Tolvai Renáta énekesnőt rajongói, hanem csodás alakjáért is. Most megmutatta, milyen gömbölyded popsival büszkélkedhet. TV + SztárokOrigoRészletek derültek ki Weisz Fanni és Hajmásy Péter esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-reszletek-derultek-ki-weisz-fanni-es-hajmasy-peter-eskuvojerol.htmlFérjhez ment a hétvégén Weisz Fanni, a ceremóniáról már több részlet is napvilágot látott. Vendégek meséltek az erdei tisztáson tartott szertartásról, amint a modell családja nem vett részt. TV + SztárokOrigoNői sztárok, akik terhesen forgattak, de fogalmunk sem volt róla: Gal Gadottól Reese Witherspoonighttp://www.life.hu/sztarok/20180813-noi-sztarok-akik-terhesen-forgattak-de-fogalmunk-sem-volt-rola.htmlA sorozatok és filmek forgatásai során nagyon sokszor kell eltűntetni a sztárok testéről dolgokat, de egy terhességet igen nehéz eltitkolni. Nem egy olyan színésznő van azonban, akinek mégis sikerült, persze a stáb segítségével. A nézők semmit nem vettek észre a várandósságból, az persze más kérdés, hogy mennyire volt kimerítő a színésznő számára így a forgatás. Gal Gadotnak például nem volt könnyű dolga a Wonder Womanben. TV + SztárokOrigoRémisztő üzenetet kapott Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-remiszto-uzenetet-kapott-vasvari-vivien-momo.htmlVasvári Vivien is kapott üzenetet Momótól, a gyerekeket ijesztgető furcsa internetes lénytől. TV + Sztárok--Horváth Éva a TV2 Csak show és más semmi című műsorával tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20180813-horvath-eva-a-tv2-csak-show-es-mas-semmi-cimu-musoraval-ter-vissza-a-kepernyore.htmlHorváth Éva elmúlt időszaka csak a babázásról szólt, de hamarosan újra visszatér a képernyőre. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.