Új klipben mutatja meg bomba alakját Singh Viki

Forrás: Brush Bianka -
szexi fogyás Singh Viki dal klip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszabb idő után először új klipet forgatott a Rising Star egykori felfedezettje, Singh Viki, aki dögösebb, mint valaha.

A napokban forgatta legújabb dalához készülő videoklipjét Singh Viki. Az egzotikus énekesnő ezúttal nem csupán az indiai gyökereihez nyúlt vissza, de a jelentős fogyása után visszanyert, szexi idomait sem rejtegette a kamerák kereszttűzében.

Singh Viki élete legjobb formájában van Forrás: Brush Bianka

Olyan helyszíneken forgott a klip, amivel próbáltuk visszaadni a keleties környezetet. Egy egerszalóki hotelben és a fóti homokbányába is ellátogattunk, a klipben pedig a roma szépségkirálynő, Menyhért Vivien is feltűnik majd mellettem" – mesélte Viki. „Köztudott, hogy nagyobb súlyfeleslegtől szabadultam meg az utóbbi hónapokban, így magabiztosabban álltam a kamerák előtt, mint korábban bármikor, és a ruhaválasztásban is bátrabb voltam. Örülök, hogy fesztelenül át tudtam adni magamat a hangulatnak, és bízom benne, hogy ez a közönség számára is érezhető lesz a végeredményen. Úgy érzem, végre olyan projekten dolgozhattam, amiben igazán önmagam lehettem, hiszen dalszerzőként is közreműködtem" – tette hozzá.

Hamarosan érkezik az új dal is Forrás: Brush Bianka

Már a rajongóknak sem kell sokat várni, hiszen pár nap múlva érkezik a friss dal, amelyben a dalszerző, Viki mellett a hangszerelés Somogyvári Dániel, a szöveg Hujber Szabolcs munkáját dicséri, míg a klipet Kovács Bálint rendezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.