A Retro Rádióban indul újra a Poptarisznya B. Tóth Lászlóval

Forrás: Facebook/B. Tóth László Hivatalos Oldala -
B. Tóth László Retro Rádió Poptarisznya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint két évtizeden keresztül szólt a rádióban B. Tóth László Poptarisznya című műsora, ami most visszatér a Reto Rádión. 

Kultikus műsorral tér vissza a hallgatók legnagyobb örömére a legendás műsorvezető, vagyis B. Tóth László. Az 1982-ben indult Poptarisznya című zenei műsort élesztik fel újra az országos Retro Rádióban. A 23 év alatt, míg ezt a zenei adást szerkesztette, 9 nagylemeze jelent meg, és nemsokára újra élvezhetjük az általa játszott dalokat. Augusztus 19-én tér vissza műsorával!

B. Tóth László visszatér Forrás: Facebook/B. Tóth László Hivatalos Oldala
Tóth Andi bugyira vetkőzött, dekoltázst villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20180813-toth-andi-bugyira-vetkozott-dekoltazst-villantott.htmlNem ritka, hogy merész képpel rukkol elő az énekes, Tóth Andi. Ám most szinte minden eddigit felülmúlt: bugyira vetkőzött és elképesztő dekoltázst mutatott. TV + SztárokOrigoEljegyezte egymást a magyar sztárpár: Mutina Ágnes és Bernek Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-eljegyezte-egymast-a-magyar-sztarpar-mutina-agnes-es-bernek-peter.htmlEljegyezte egymást a két magyar sztársportoló, Bernek Péter és Mutina Ágnes. TV + SztárokOrigoTóth Gabi közösségi oldalán küldött megható üzenetet Krausz Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-toth-gabi-kozossegi-oldalan-kuldott-meghato-uzenetet-krausz-gabornak.htmlFél éve él boldog párkapcsolatban Tóth Gabi énekesnő és Krausz Gábor séf. Az énekesnő most megható üzenetet küldött neki az évforduló alkalmából. TV + SztárokOrigoÍgy buliznak a magyar sztárok a Sziget Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-igy-buliznak-a-magyar-sztarok-a-sziget-fesztivalon.htmlA magyar celebvilág is a Sziget Fesztiválon múlatja az időt, élményeikről pedig a közösségi oldalaikat is teleposztolják. Iszak Eszter például azt is a követőivel szavaztatta meg, hogy ellátogasson-e a fesztiválra. TV + SztárokOrigoHorváth Tamásék családja egy kutyussal bővülthttp://www.life.hu/sztarok/20180813-horvath-tamasek-csaladja-egy-kutyussal-bovult.htmlEnnél aranyosabb fotóval nem is jelenthette volna be Horváth Tamás énekes csalájduk bővülését. Ő és felesége mostantól egy kutyussal osztják meg otthonukat. TV + SztárokOrigoUltimátumot adott barátainak Harry herceg: senki nem fecseghethttp://www.life.hu/sztarok/20180813-ultimatumot-adott-baratainak-harry-herceg-senki-nem-fecseghet.htmlHarry herceg nem szeretné, ha a média folyton a házasságáról beszélne, ezért gondoskodik arról, hogy semmilyen belső információ ne szivárogjon ki a palotából. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.